neter Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 şimdi gençler hemen konuya dalayım 'photoshop freak' bir insan değilim o yüzden arada, len şimdi bu nasıl yapılır dediğim olmuyor değil. işte bunlardan bir tanesi: şimdi benim RK li bir logo yapmam lazım, ancak R ters olacak ve iki harfin bacaklarının arasında kalan boşluktan mavi bir ışık sızacak pencere hesabı. gelgelelim paintshopta yapabilmeme rağmen photoshopta harfi sola baktıramadım. önce bir R layer ı sonra da bir K layer ı yapacağız bu ok, e peki R yi nasıl çevireceğiz sola ? canvas dönüo bi tek, önce R yapıp canvas ı döndürüp, ondan sonra K de yapabilirim ama ilkel bir yol gibi geldi. mutlaka vardır, olmalı ... şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 yaw ben hep değildir değildir diip edite bakmıyordum, ordaymış hehee :=) ancak yine de eklemek isteyen varsa bişi dinlerim seve seve.[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 v>ctrl+t>sağklik>flip horizontal[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar