WurkacTuRk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Tamir olayı kaça patlar bilen var mı? yaklaşık bir değer verebilen olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 laptop'un tamir etmesi veya değiştirilmesi en pahalı parçası. Babamın compaq'ın ekran uçmuştu, baya para istemişlerdi. Sanırım 700dolar gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Ben notebook'umu aldiktan 2 gün sonra basima benzeri geldi. Lulakligi klavye üzeine koyup kapagi yarim kapatmistim. Babam bu kablo ne deyip çekti ve Cırrt. ekranda kocaman derin bir çizik var simdi. Öyle kullanıyorum valla. 750 usd gibi bir fiyati var ki ben notebook'u 1300 usd'e almsitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 çok kötü birşey içim gitti ya[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 arkada$ini kutluyorum valla hi nasil yapabildiyse..[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 oha bi laptop ekranına 750 dolar istemişler. yuhh diyorum ben. öle saçma şey olur mu. masaüstü lcd monitörler bile 300 dolarldan baslıyo sıfırı . buna karsın laptop monitörüne o kdr istemeleri cok diye düşünüyorum[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Afedersin ama boqu yemiş. Bir laptopum vardı. Su döktüm anakart değişimi 680+kdv dediler. onun yerine 2. el aynı model bi tane aldım 900 dolara onada su döktüm. Oda 680+ kdv istediler. En son kasımda yeni aldım. Bakalım laptop canavarı olarak bişi yapmam inşallah.. Eğer güvenebileceğim bir yer varsa adresi verin bide oraya yollayayım şu an boş boş duruyo laptoplar.. Ama güvenilir olsun içinden parça çalmasınlar..[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 söylenen fiyatlar baya yüksek bence 300 dolardan başlıyo olsa bile zaten laptop 1000$ lık :)[signature][hline] Nam-ı diger Wurkacoğlu, [AnT]WurkacTuRk. Karikatürsüz kalmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar