Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşımın laptopunun ekranı çatladı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben notebook'umu aldiktan 2 gün sonra basima benzeri geldi. Lulakligi klavye üzeine koyup kapagi yarim kapatmistim. Babam bu kablo ne deyip çekti ve Cırrt. ekranda kocaman derin bir çizik var simdi.

Öyle kullanıyorum valla. 750 usd gibi bir fiyati var ki ben notebook'u 1300 usd'e almsitim.
Mesaj tarihi:
oha bi laptop ekranına 750 dolar istemişler. yuhh diyorum ben. öle saçma şey olur mu. masaüstü lcd monitörler bile 300 dolarldan baslıyo sıfırı . buna karsın laptop monitörüne o kdr istemeleri cok diye düşünüyorum[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Mesaj tarihi:
Afedersin ama boqu yemiş. Bir laptopum vardı. Su döktüm anakart değişimi 680+kdv dediler. onun yerine 2. el aynı model bi tane aldım 900 dolara onada su döktüm. Oda 680+ kdv istediler. En son kasımda yeni aldım. Bakalım laptop canavarı olarak bişi yapmam inşallah..

Eğer güvenebileceğim bir yer varsa adresi verin bide oraya yollayayım şu an boş boş duruyo laptoplar.. Ama güvenilir olsun içinden parça çalmasınlar..[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls
server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock.
Mesaj tarihi:
söylenen fiyatlar baya yüksek bence 300 dolardan başlıyo olsa bile zaten laptop 1000$ lık :)[signature][hline] Nam-ı diger Wurkacoğlu, [AnT]WurkacTuRk. Karikatürsüz kalmayin.
  • Yeni Oluştur...