Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl2+ / vdsl2 modemler hakkında

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar merhaba,

10 mb bağlantı için biri adsl'e başvurdum. Hattım destekliyormuş. Modem kurulumu istemiyorum dedim. Ekstradan kurulum için 20 tl alıyorlar çünkü.

VDSL 2 modemlerin konsoldan kurulumu kolay mı ? Bağlantıları sorunsuz yaparım ama konsoldan bir yerlerde ( ttnet ' te vpi, vci değeri gibi) değer falan girmem gerekiyor mu ?

Kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Mirage: Konu başlığını değiştirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Biri adsl 6mbitlik hizdan itibaren adsl2+ hizmeti veriyor. vdsl2 ttnet in kendi sozum ona yenilikci hizmeti.

eski adsl modemin adsl2+ destekliyorsa onu kullanmaya devam edebilirsin.

edit: kisaca girmen gereken setleri alip adsl ayari yapiyormus gibi web interfaceden girip yaparsin rahat rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

nedemek.

Bende bir suredir uydunet kullaniyorum vdsl2 altyapisi hazirlanirken yasadigim 3 haftalik sikintidan dolayi gecmistim. Gecen hafta itibariyle de uydunetin daha iyi bir hizmet olduguna karar verip mevcut adsl hesabini kapattirdim.

Su anda ise biriadsl2+ hizmeti eski modemimi kullanabilecegim icin gayet cazip geliyor, hizmet alanlar baglanti ve erisim hizlari ve hat stabilitesi ile ilgili dusuncelerini ve kocnet ile yasadiklari tecrubeleri yazarlarsa sevinirim.

Her ne kadar uzun sureli sozlesmeleri(24ay =/) etik bulmasamda uyduneti iptal ettirmeden 39 liraya 6mbit lik baglantiyi eski modemim uzerinden almak goreceli mantikli bi hareket olabilir.

mirage ve mum dan da rica edelim konu basligina el atmalari icin. veya artik yeni konu mu acmali biri adsl2+ icin bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mavi, biri firmasının kampanyasını gördüm bende düşünüyorum, ama bişi sorcam;

* Kampanya şartları 24 Aylık abonelik taahhüdü verilmesi durumunda geçerlidir.
* Kampanya 31 Mart 2009 tarihine kadar geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır.
* Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
* Kampanyalar arası geçiş yapılamaz.
* Kampanyada belirtilen fiyatlar; Worldcard ile yapılan satışlarda 5 ay, diğer kredi kartları ile yapılan satışlarda 4 ay, kredi kartı dışındaki diğer ödeme yöntemleriyle yapılan satışlarda 3 ay boyunca uygulanacaktır.
* Kampanya kapsamındaki ödeme şekline göre uygulanacak indirim süreleri sona erdikten sonra Koç.net tarife aylık ücretleri uygulanacaktır.

---------
şimdi böyle yazıyor sitesinde ama bunu kimi yerlerde, 24 ay taahhüt verirsen 24ay 49lira diye yorumlamışlar.
yani 4 ay indirim için 24 ay taahhüt mü isteniyor?? yoksa 24 ay taahhüt verince, 24 ay 49 liraya kullanılıyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen oyle , 2-3 ay 50 liralik tarifeden alip sonra 100+ kusur olarak odemeye devam ediyorsun.

Hali hazirda modemi olupda vdsl2 icin modem almak istemeyip 10mbit baglanti isteyenler icin ideal gozukuyor, onun disinda 24 ay taahhut cok yanlis birsey.

Birde kampanyalar arasi gecis yapilamaz diye bir madde koyuyorlar ki beni benden aliyor. Yarin oburgun daha yuksek bir hizdan benzer fiyatlarda bi kampanya yapsalar veya daha dusuk hizlari oldukca dusuk fiyatlarda fiyat/perf olarak daha uygun hale getirseler gecis yapilamiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an evimde turk telekom 4 mbit internet kullanıyorum. Önce bunu iptal ettirmem gerekiyormuş port boşa çıktığında arayıp bilgi vericekmişim sonra aktivasyon işlemleri başlayacakmış.

İlk iş turk telekom hattını iptal ettirmek olacak.

10 mb işine girdik ama umarım patlamayız, kötü hizmet almayız.(bağlantı kopması, hız düşüklüğü vb. sorunlar)

Yoksa tekrar 4 mbite dönmek zorunda kalıcam bir ton iş açılacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:
Mavi, biri firmasının kampanyasını gördüm bende düşünüyorum, ama bişi sorcam;
şimdi böyle yazıyor sitesinde ama bunu kimi yerlerde, 24 ay taahhüt verirsen 24ay 49lira diye yorumlamışlar.
yani 4 ay indirim için 24 ay taahhüt mü isteniyor?? yoksa 24 ay taahhüt verince, 24 ay 49 liraya kullanılıyor mu?

24 ay taahhüt verirseniz bu kampanyadan 5 ay yararlanıyorsunuz.
5 ay (10 mb için konuşursak) 49.90 ödüyorsunuz 5 ay sonra normal fiyatından ödeme yapıyorsunuz.

Taahhüt vermek istemezseniz bu kampanyadan 3 ay yararlanıyorsunuz. Ben 3 ay seçtim performansını iyi bulursam sürekli kullanıcam zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...