jagd Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Geçenlerde AoS'u gigexden dolambaçlı bir yollada olsa indirmeyi başardım.Cuma cumartesi gibide bilgisayara format atıp kurmayı planlıyorum.Şimdi merak ettiğim konu pingler,atlantic'e ping attığımda pingim 210-230 arası değişiyor bu kabul edilebilir bir değermidir?tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 dsl kullanıyosun yanılmıyosam .. bence iyidir, ama europa da pingler daha iyi (en azından kablo için) .. 2si arasında çok büyük farklar da olmaz ama o yüzden birlikte oynamak istediğin insanların toplaştığı shard a yönel bence[signature][hline]running out of ppl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 [Bu mesaj Dralnu tarafından 19 Mayıs 2004 12:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 evet dsl ,eski mesajlarda bir arkadaş atlantic.wow.com diye adresi vermiş ordan bulmuştum eu nun adresi nasıl acaba.Aklımda birde kaç serverda kaç karakter yaratabiliyoruz diye sormak vardı ama atlamışım.Bunuda yanıtlayabilirseniz çok sevinirim. Hızlı cevap için çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 europa.owo.com 5 karakter die biliorm deişmediyse eheh [signature][hline]running out of ppl [Bu mesaj Dralnu tarafından 19 Mayıs 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 europa pingim 130/140 çıkıyor dediğiniz gibi.Çok teşeşşürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 bişe diil :)[signature][hline]running out of ppl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar