karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Arkadaşlar ben şimdi bu bilgisayarıma X3D diye 3d oyun platformu yüklemiştim ekrandan çıkıyordu görüntüleri 7-8 cm yakınlaştırıyordu sanki size ateş ediliyor gibin fakat olmadı o ondan sonra fakat yükledi bu x3d olayını neyse ben bunun herşeyini sildim ( veya öyle sanıyorum ) bu platformda o zamanki yüklediğim oyunları açınca ( şu anda öyle birşey olmamasına rağmen veya ben bulamıom ) ekranı kaydırıyor böyle sağ sol yapıyor. Napmam lazım yani Jedi Knight : Jedi academy oynuyacam 2 tane adam görüyorum bu o platformun yaptığı bişey nası sileceğim bunu bilen varmı ?[signature][hline]Blind Guardian - Noldor ( Dead Winter Nights ) Noir Staff - Netbul Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 google yardımcı olabilir gibime geldi.[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar