Mirluin Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 o haritalardaki gibi yapana kadar şehri çubukların üstüne dikiverem alttan gemi memi isteyen geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 şöyle minibüs yolunun altından direkt metro yapsalar. kadıköyden de karaköye doğru çıkarsalar alttan tüplerle ne tatlı olur. gidip e5 metro yapmışsın ne fayda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 eregorn2 said: bu gün sokakda dolaşırken gördüm... asmışlar haritayı falan... sonunda dedim... burayada metro gelio... DiadanLocke said: metrobus merter trafigini acayip rahatlatmisti yahu guzel bence. ramazan disinda tabii, ramazan ayinda iftar saatinde hicbir yolu yok trafigi rahatlatmanin. AKP kaç para veriyor beyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Bu arada metro dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Giovanni said: eregorn2 said: bu gün sokakda dolaşırken gördüm... asmışlar haritayı falan... sonunda dedim... burayada metro gelio... DiadanLocke said: metrobus merter trafigini acayip rahatlatmisti yahu guzel bence. ramazan disinda tabii, ramazan ayinda iftar saatinde hicbir yolu yok trafigi rahatlatmanin. AKP kaç para veriyor beyler ? ne alaka anlamadım... sonunda rahat edicem die akpden paramı almam gerek? zaten sevmem akp yi... kimin yaptıı umrumda da deil zaten... metro yapılıomış, sonunda rahatım dedim o kadar... oha akp süper metrolar yapıo, hadi bütün oylar ona... akşam olunca önlerinde soyunacaz gibi saçma şeyler demedim... paranoyaklaşma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 akp de yapsa dtp de yapsa farketmez sehrin trafigini duzenlemek icin yapilmaya calisilan uygulamalar. Metro yapilsin bol bol, metrobusler vs. yapilsin kotu bir tarafi yok ki. butun sehirlere yapsinlar hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar