Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mükemmel bir oyun!

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bu oyunu uzun zamandır biliyor ve oynuyorum. Full Version unu 10 dolar verip almadım ama gerçekten çok güzel Demo versionu da mükemmel az bölüm var 19 falan ama gerçekten süper. İlk başlarda pek alışamıorsun fakat sonradan bağımlısı olursun. www.elastomania.com a girip ordan Demo ya ve ordan da Download edin. Hem high Score lar var hemde bölümler geçiorsun. İlk önce oynanılabilirliği çok kötü görünüyor ama kısa zamanda alışılıyor. Öneririm...[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki:
Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..
Sosyal ağlarda paylaş

Kendisi bir Motor oyunudur (Motocross tarzı fakat 2D)
Tam olarak 1.121KB boyuta sahiptir.
Demo version'u yükleyeceksiniz ve 19 değişik bölüm getirecek.
Haritalardaki önce elmaları topliyip sonra papatyaya dokunmanız gerekmektedir. Oyun sırasında herhangi biryere kafanızı vurduğunuzda oyun aynı haritanın en başından başlayacaktır. Geçtiğiniz bölümler oyundan çıkıp tekrar girmiş olsanız dahi orada duruyor. 3 bölüm geçme hakkınız var. Tamamlayamadığınız bölümleri geçebilirsiniz fakat en fazla 3 hakkınız var. bunun için de Skip Level i seçmeniz gerekiyor. başkada pek bişi yok. Bu arada sesleri biraz uyuz okadar... :)[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki:
Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 18 Mayıs 2004 23:59 tarihinde demiş ki:
Kendisi bir Motor oyunudur (Motocross tarzı fakat 2D)
Tam olarak 1.121KB boyuta sahiptir.
Demo version'u yükleyeceksiniz ve 19 değişik bölüm getirecek.
Haritalardaki önce elmaları topliyip sonra papatyaya dokunmanız gerekmektedir. Oyun sırasında herhangi biryere kafanızı vurduğunuzda oyun aynı haritanın en başından başlayacaktır. Geçtiğiniz bölümler oyundan çıkıp tekrar girmiş olsanız dahi orada duruyor. 3 bölüm geçme hakkınız var. Tamamlayamadığınız bölümleri geçebilirsiniz fakat en fazla 3 hakkınız var. bunun için de Skip Level i seçmeniz gerekiyor. başkada pek bişi yok. Bu arada sesleri biraz uyuz okadar... :)

sen şimdi böle bi, oyunu 1.5 senedir oynuomusun?
Sosyal ağlarda paylaş

İsterseniz bana deli diyin ama ben bu oyunu yaklaşık 3 yıldır oynuyorum.
www.moposite.com
Burdan dünya rekorlarını öğrenebilir, tam sürüme sahipseniz birçok eklenti indirebilir (yeni bölümler, replay'ler, değişik arka fonlar, bir sürü şey), forumlarda tartışabilir, yarışmalara katılabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...