NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Warcraftta map editor hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Mapi yapmak kolay ama ai yi falan ayarlayamadım. Neyse, birisi bu konuda şöyle güzel bi rehber yazarsa ya da türkçe bi link verirse çok iyi olur. hem herkes yararlanmış olur.Şimdiden sağolun.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ömür yetmez onu yazmaya, bildiğim türkçe kaynak da yok yabancı sitelerde tutoriallar var ingilizce olur diyorsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 tamam ingilizce de olur ama şöyle iyi yazılmış kastırmayacak bişe olursa iyi olur yane.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ben bir tane söyliyim ama çok ayrıntılı değil http://www.houseofice.com/quadgoatboy/games/warcraft3/editor/terrain.shtml[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 saol :) edit: Varsa daha soyleyin çekinmeyin :) [signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? [Bu mesaj NuKe tarafından 18 Mayıs 2004 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ben harita yapiyorum ama Demon Hunter in Metamorphosis unu kullanarak footman i yesil Dragona cevirmek istiyorum...ayarliyorum dragon oluyor ama 2 sn sonra oyun crash ediyor...daha dogrusu ucan unit yaptigimda crash ediyor.nasil halledebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ben de oyuna nasil su naga 1rk1n1n eklenebilecegini merak ediyorum eger edilebiliyorsa ya da onu nas1l har1tada oynayabiliyoz[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 arkadaşlar sorunlarınızın cevapları çok kolay bana icq dan ulaşın mapınızda5 dk da bu değişiklikleri yaparım.[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid msn_messenger [email protected] icq 137643310 [Bu mesaj SolidSnake tarafından 19 Mayıs 2004 10:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar