korkak_adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 arkadaşlar nette bildiğiniz logo bank varmı ? yani firmaların logo larını bulabileceğim ? şu an PROFILO nun logosunu arıyorum, ama profilo olmasada olabilir. başka logo ları toptan barındıran, hatta freehand formatında barındıran siteler biliyo musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 kardeş ben bi kaç tavsiye vereyim sana. mesela googel ın grafikler bölümünden aratabilirsin. ve benim çok sevdiğim bir logo sitesi www.thelogofactory.com[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 www.coolhomepages.com burda bi logo bölümü var. en beğenilen logoları falan gösteriyo.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Logo konusunda en geniş arşivlere sahip sitelerden biri budur. Güzel bi arşivleri var. Ayrıca eps formatında indirip yakından inceleme fırsatın oluyor. Bundan daha fazlası için şu siteye bakıyorsun. Buradada istediğin logoyu indirip ai [Adobe Illustrator] formatında inceleyebilirsiniz.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korkak_adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 çok teşekkür ederim arkadaşlar http://www.brandsoftheworld.com/ özellikle bu adres çok işime yaradı.. coolhomepages a bakmıştım, ne yazık ki aradığımı bulamadım. saolun yardmlarınız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar