Farinal Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 şöyle bir hata alıyorum: The wizard cannot continue because of the following error: could not load wizard specified in /wizard.inf (104) WARNING: could not delete temporary file c:/documents....vs.vs./temp/ismp004 böle garip bişi :S bu nedir ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 diyor ki wizard açma warrior aç, warriorlar çok imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Böyle bir hata ben de hatırlıyorum, klavye-dil ayarlarından olabilir yanlış hatırlamıyorsam. Dil seçeneğini ingilizce yapmak gerekiyordu, yaptın mı ayarları, eğer yapmadıysan ayarlayıp öyle dene bir de. google'da aratırsan "fm 2007 dil ayarları" falan diye, daha ayrıntılı sonuçlar çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 evet fm 2007 de o vardı. dil ayarlarını ingilizce yapıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar