Berk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 En son postumdan beri ne kadar oldu - bi php yardım heesi dışında - bilmiyorum ama o kadar gittik konsere yazmadan olmaz.. Öcelikle 37.500.000 olan bilet fiyatları yüüznden normalde tıkabasa oalbilecek bi konser yarı yarıya boştu gelen bi 200-300 kiiişi anca azgın grup vardı diğleri oturupğ dinlediler kosneri - hop hop metal konseri bu oturmaya mı geldik -. Malmsteen amca en az bi 50$lık pena saçtı etrafa ki yan taraftaki zavallı adm zırt pırt mikrafonun altına diziyodu penaları. Hopladık zıpladık gece ilerledikçe açıldık... Güzel konserdi da ucuz olsa daha süper ortam olurdu.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Var ya sırf bilet fiyatı yüzünden gidemedim[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Süperdi konser.ama adam bütün penaları ortaya attı..biraz sağa atsa bizde alcaktık ama olmadı..en başta millet mal mal izliodu..sonra açıldık falan..ve sonunda azdık:P[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Parasal sorunlar yüzünden gidilemeyen,beni üzen konser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 "peheey ulan ayıptır be bu nası bi fiyat" yorumuyla baktıım,o gün konser saati studyoda arklarla amfilerden birinin dısını çatlattıım konser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Para yüzünden kaçırdığım 2. Malmsteen konseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Parra parra paraaaaa parrada parrada parraaaaaaaaaa varlığın bir deeeeeeert yokluun yaraaaaaaa (k) edit: çok içimden geldi özür dilerim [hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj karpuz tarafından 23 April 2003 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar