Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cable ve yavaşlama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim bağlantı cable ama hiç böyle olmazdı birden felaket yavaşladı ara sıra reset atıyorum kablonun fişini değiştirip başka yere takıyorum o zaman oluyordu ama artık olmuyor bu ne böyle bilen var mı yada yaşayan
Mesaj tarihi:
Ya sinyal sorunun var, Kablocuları araman gerekli yada Spyware ler baglantını yavaşlatıyor olabilir Ad-Aware onerırım. Ama 1. Seçenek bence senın sorunun.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
bende de sinyal sorunu vardı, aynen öyle acaip yavaşlama sonrasında da kopmalar meydana geliodu. aradım eve geldiler yaptılar.[signature][hline]May the Force Be With You
Mesaj tarihi:
bende de şu an yawaşlama war. downloadlar sorunsuz ama sayfalar zor görüntülenio. tel açtım sinyaller normal dediler
nerde oturuosun grom?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
said:
-MrBomb-, 16 Mayıs 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
bende de şu an yawaşlama war. downloadlar sorunsuz ama sayfalar zor görüntülenio. tel açtım sinyaller normal dediler
nerde oturuosun grom?

heh benim sorunun aynisi bakirkoy deim ama grom diilim :)[signature][hline]Mira
Mesaj tarihi:
Aynen oyle dıyıceksın. Kontrol edın modemımı de.

Ohoo sen daha tel acmıosun ben download hızım dusse arıyom wala.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
yahu kafayı yiycem numarası kaç bu gelin sinyal sorunu var diycem adamların 999 lu bişiydi galiba

birde ultratv mişiz biz:( ama genede arıycam onuda 444 1 444 var o mu yoksa arancak yer?

[Bu mesaj Grom_Hellscream tarafından 16 Mayıs 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben de göztepedeyim bendede aynı sorun var.. hatta dial up ken de aynı sorun vardı...

bende bağlantı sorunu hiç bir zaman hallolmadı

göztepe lanetli bölge[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
said:
Smokey, 16 Mayıs 2004 21:06 tarihinde demiş ki:
Ultratv aldıgım bilgiye göre paket kaybı yaşanıyor onarmaya çalışmışlar ama pek işe yaramamış pazartesi ve salı günü içinde halledilcekmiş !

nsl aldın abi bu bilgiyi bana bakım çalışması fln yok dediler
inşallah düzeltirler yarın we salı günü[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
  • Yeni Oluştur...