Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Benim bağlantı cable ama hiç böyle olmazdı birden felaket yavaşladı ara sıra reset atıyorum kablonun fişini değiştirip başka yere takıyorum o zaman oluyordu ama artık olmuyor bu ne böyle bilen var mı yada yaşayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Ya sinyal sorunun var, Kablocuları araman gerekli yada Spyware ler baglantını yavaşlatıyor olabilir Ad-Aware onerırım. Ama 1. Seçenek bence senın sorunun.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ne diyeceğimki kabloculara ?? sinyal sorunu var eve gelip düzeltir misiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bende de sinyal sorunu vardı, aynen öyle acaip yavaşlama sonrasında da kopmalar meydana geliodu. aradım eve geldiler yaptılar.[signature][hline]May the Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bende de şu an yawaşlama war. downloadlar sorunsuz ama sayfalar zor görüntülenio. tel açtım sinyaller normal dediler nerde oturuosun grom?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Ultratv aldıgım bilgiye göre paket kaybı yaşanıyor onarmaya çalışmışlar ama pek işe yaramamış pazartesi ve salı günü içinde halledilcekmiş ![signature][hline]http://www.gamerbug.net http://www.gamerbug.com DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ist-göztepede oturuyorum modemin markası motorola ve anlamadım pazartesi ve salı düzelcek diyorsunuz ama diğer cable arklarda niçin böyle bir problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bu sorun bize özel :)[signature][hline]May the Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: -MrBomb-, 16 Mayıs 2004 20:52 tarihinde demiş ki: bende de şu an yawaşlama war. downloadlar sorunsuz ama sayfalar zor görüntülenio. tel açtım sinyaller normal dediler nerde oturuosun grom? heh benim sorunun aynisi bakirkoy deim ama grom diilim :)[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ultratv olanlar için dedim sadece ![signature][hline]http://www.gamerbug.net http://www.gamerbug.com DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Aynen oyle dıyıceksın. Kontrol edın modemımı de. Ohoo sen daha tel acmıosun ben download hızım dusse arıyom wala.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yahu kafayı yiycem numarası kaç bu gelin sinyal sorunu var diycem adamların 999 lu bişiydi galiba birde ultratv mişiz biz:( ama genede arıycam onuda 444 1 444 var o mu yoksa arancak yer? [Bu mesaj Grom_Hellscream tarafından 16 Mayıs 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Siemens'ta problem yok valla... =)[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ben de göztepedeyim bendede aynı sorun var.. hatta dial up ken de aynı sorun vardı... bende bağlantı sorunu hiç bir zaman hallolmadı göztepe lanetli bölge[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Smokey, 16 Mayıs 2004 21:06 tarihinde demiş ki: Ultratv aldıgım bilgiye göre paket kaybı yaşanıyor onarmaya çalışmışlar ama pek işe yaramamış pazartesi ve salı günü içinde halledilcekmiş ! nsl aldın abi bu bilgiyi bana bakım çalışması fln yok dediler inşallah düzeltirler yarın we salı günü[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 MrBomb bende denedim aynen öyle sayfalar yavaş ama dl ler aynı hızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ultratv söylemişti bana .. ha buarada ultratv denmi hizmet alıyosun ? karışıklık olmasında[signature][hline]http://www.gamerbug.net http://www.gamerbug.com DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 o zaman çarşambaya kadar beklicem olmazsa hep birlikte işgal edicez ultratv yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 msn'de bazen benım msjlar gıtmıyor bende anlamadım gıttı.Karsıdan alıyorum msjı ama benımkıler gıtmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bende problem yok pek ama sorun varmış daha saglamlaşcak hattım[signature][hline]http://www.gamerbug.net http://www.gamerbug.com DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 gözümüz aydın Ankaradada var aynı sorun,yavasladı son 1 haftadır[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. oha kalbim atmaya başladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 haydi hala düzelme veya gelişme yok mu salı günü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 valla benimki duzeldi catir cutur aciliyo sayfalar[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bende catır cutur download yapıyom walla.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 $uanda bendede var bu problem. sux![signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar