kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ya şimdi bende 2 tane bilgisayar var biri babama ait .. internet paylaşımı var .. ana makine benim.Ben rahat bir şekilde msn e bağlanabiliyorken diğer makine giremiyor msn e son 2-3 gündür bunun bir açıklaması var mı ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bir allahın kulu da yardım etmez mi ya ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Ya hiç bir allahın kulunun bu konu hakkında fikri olmadığı aklına geldi mi ? Neden bu tepki yani , burdaki insanlar herşeyi bilmek zorunda mı ?[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bi kere burası çok genel amaçlı bir forum detaya inmek istersen uygun forumları seçmelisin teknik olarak en mantıklı cevapları ve alternatifleri bulursun. hep dersiniz ya aramanın gücüne inanmak google'ın gücüne inanmalısın :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Szasstam, 10 Mayıs 2004 16:40 tarihinde demiş ki: Ya hiç bir allahın kulunun bu konu hakkında fikri olmadığı aklına geldi mi ? Neden bu tepki yani , burdaki insanlar herşeyi bilmek zorunda mı ? gelmiyor kusura bakma sen hatırlattın ya .. şimdi geldi.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 beyler biraz anlayışlı olalım.sizinde babanız hergün gelip oğlum yap şu msn i diye bağırıp çağırırsa gayet normal olan bu sinirli tepkiyi verirsinizzzzzz.biraz araştırıyım tekrar dönücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar