Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 yahu nasıl yapıyorsunuz şu bilgisayarda resimleri ve hidden image nasıl yapıyorsunuz öğretebilecek biri varmı acaba? Ama sıfırdan başlamak zorundayız hiçbişey bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum.. Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 önce bir photoshop edin sonra başlayalım[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ehehehehe. OHA abi. nasıl müzik yaparım, ve pentatonik gamları nasıl çalarım demek gibi bişi oldu. önce resim çizmeyi öğreniyosun gerisi geliyo. photoshopu öğrenmenin de bi faydası olur...[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 tamam bulucam bir yerdende 6.0 falan olsa farketmez dimi?[signature][hline]senden uzakta hep birşeyler eksik gönlümde derman yok inan bir nefeslik ne yaptın bana nedir bu sessizlik içimde birşey acıyor sen gelince aklıma yerine sevemem yerine sevemem razıyım yapayalnız tükensin yıllarım ama yerine sevemem olmuyor denedim yinede yerine sevemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ya o değilde chip imzayı biraz kısaltsak.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ra_d be özel mesajdan atsan konunun formatını bozmasan :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 niye yapmıcakmışım ya? yaparım![signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paint'i açarak geometrik şekiller çizerek başlayabilirsin.[signature][hline]If you are close enough to read this, you are in big trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 lol[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar