THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 zabrak male bolca cm resleri her cesit pistol armor cift slice 250k para herturlu harvester fabrika vs bunun haricinde 900kpistol xp ve bir o kadarda combat xp oldugundan bountyhuntera falan donebilirsiniz kolayca. kutusuyla 150m kutusuz 130m[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 17 Mayıs 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 fiyati 110 veya 100 e indirmeden kimse almaz hele hele 250 k parayla kimse almaz ben master rifle+cm +bolca armor silah vs..ve 4 mil parayla 140 a satmayi dusunuyorum.. ornekti bu :) hazir acc satma topic i acilmis bende reklamimi yapiim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 tharkas hyrola nie satıosun bırakıomusun swg yi tamamen[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 sen ona doctor mu diyosun doctor alicak biri parasina holo suna bakmaz resourcelara ve buffpacklerin ii ligine bakar en fazla 100 milyon eder senin acc doctor olmak 2 gun 1 gunde doctorluk yapsan senin geldigin seviyeye gelinir :)aslinda acc alan cok olsa direk ticaret olayina girilir ;) bide sanki 15-20 tane skill masterlamis gibi 4 tane holo tamamlanmis sadece silent bulunucak diyosun ock guldurdun sanki oyunda 10 tane skill var :) [Bu mesaj Way tarafından 18 Mayıs 2004 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 tharkas hangi serverdasin ve char in adi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 mr bomb nedense artik pek zevk vermiyor oyun wow un da cikmasi yakinken birakalim dedik. ordaki adim adrius terrathondu server eclipse oyunu 75 e aldim 25 e chari satmayi dusunmuyorum. charda 100lerce poison desease yapacak res var onun haricinde en az 10 12 m lik item var. isteyen alir olmassa durur zaten bir kosede.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 18 Mayıs 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 kr@lsin b@b k3sm3 piliz ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar