Sylian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Yeni çıkmış bir adventure oyunu, asiler tarafından tahttan indirilen Ceville adlı narşist ve şeytani bir dikdatörü canlandırıyorsunuz. Oyun bayağı zevkli daha oyunun ilk 5 dakikasında esprilere yarılıyorsunuz yazarlar gerçekten başarılı bir iş çıkarmışlar. Gayet kaliteli bir adventure oyunu olmuş, puzzle'ların çoğu mantıklı bir şekilde çözülebiliyor. Yanlız oyunun 3 boyutlu olmasına ragmen bol bol pixel hunt yapacaksınız bazı item'ları görmek gerçekten çok zor olmuş. Ha bir de oyunda biraz Monkey Island atmosferi görmek mümkün ve gayet iyi kotarılmış MI'yi özleyenlerin muhakkak oynaması lazım. Uzun süredir bu kadar kaliteli adventure oyunu oynamamıştım, küçük bir firmadan beklenmeyecek kadar güzel bir oyun yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 oynadım biraz, heh çok şeker oyunmuş gerçi kolay geldi şimdiye kadar çok abartı da pixel hunt gerekmedi şimdiye kadar adventure sevenler denemeli mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 baş karakter süper, konuşmalar grim fandango yu hatırlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 2. chaptera geldim biraz önce de oyunu test etmemişler mi yahu, arada diyaloglar karışıyor, ayrıca tiyatro kısmında bug var ya da yapanlar uğraşmak ve uğraştırmak istememiş :p yine de eğlenceli, fakat çok basit şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar