ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Parse error: parse error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in /home/ultimatr/inc/dekorasyon.php on line 6 sayfanın en üstünde çıktı noliiii?? :) sayfa hatası yada kodlama hatası fln mı? ama sayfada hata yoktu ki? i think so; it's unknown ya bu arada bide ben paticiği tek tıklayışta açamıyom. diğer sayfalar normal açılıyo ama, paticiği açmak için önce bi tıklıyorum sonra sarıyo duruyo bide tıklıyorum öle açılıyo bunun nedeni ne olabilir ya??[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< my icq no: 97135892 if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 banada çıktı bende anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 bunlar olur arada sırada rookie şahıslar.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Ben 110 u aradım nooluyoruz diye bilgisayar patlarsa diye...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Dekorasyonla ilgili bir sorun ayarlayabilirim bir dekorasyon uzmanı.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar