calimero Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 hard disk alacağım da 320 ila 500 giga arası olacak alacaım hard disk. acil yardımlarınızı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 iyide hiç bir bilgi vermemişin, dahili veya harici bile yazmamışın. hızlımı istiyosun ekonomik mi ona dair de bişi yok. iyice açıklarsan kriterlerini yardımcı olan cıkar elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 abi paha bakımından aşırı bi fark yok sanırım atla deve değil yani o yüzden para olayı möhim değil. harici değil sabit aradığım bu arada. bi de hızlı olsun kanırtmasın adamı. dipnot: cache daha düşük olunca daha hızlı oluyodu di mi lan? örneğin: Kazım>1MB>16MB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 lan mı hayır tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=33744 mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=13666 al madem para möhim değil diyosun:) 1 tb bu disk ve western digital'in black serisinden bile hızlı bir disk. fiyatı cok uygun ve gürültü falan da sıfır! seagate'in firmware sorunları sürüyormu bilmiyorum, western zaten biraz pahalı. eh bunları bir gözönüne al kararını ver derim. 300gb disk pek işe yaramaz bu saatten sonra eğer netin limitsizse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 WD deki 3 yıl garanti muhabbeti samsung da ne kadardır peki??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ben bu yazdığım diski geçen ay aldım, samsung F1 serisi diye geçiyor ve dediğim gibi westernin black serisinden bile hızlı, sessiz. zaten WD black türkiyeye gelmiyor gelsede fanları anında tüketiyorlar. WDnin green serisi de var, ucuz diye ona aldanma çünkü çevreci geyiğine yapılmış dandik bir disk o. garanti süresine gelirsek baktım kağıdına koyuncu bilgisayar getirtmiş "3 yıl". alcaksan sor ama samsungHD103UJ kodlu mu diye. başka ucuz üretim varsa 1tb samsung olarak yan basma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bende harici bir hard disk almak istiyorum. fazla anlamam ama şöyle 500 yada 750 gbyt arası yeterli olacaktır.. hızlı güvenilir birşey olması yeterli para konusu çok çok abartı olmassa iyi olur... önerilerinizi bekliyorum teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar