Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık End Game Resto tauren Shaman+80lvl Undead DK

hexagram

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaslar uzun suredir oynadıgım karakterimi satmaya karar verdim . karakter su an butun content i temizlemiş olup ulduar a hazır vaziyettedir.off spec olarak (4/5 t7) elementaldir. meslekleri enchanting +jc dir aynı zamanda alt karakterim olan dk da jc dir. jc tokenlerle alınan tank neck ve ring olarak spellshock ring yapılabiliyor tek jc ler 4 gunde yaparken siz 2 gunde yapıp satıyorsunuz ve garanti 1k gold geliyor prospectler ile gunde 2k cok rahat kasabilirsiniz.%280 lik mountları alınmıştır.(normal%280,Cenarion War Hippogryph,nether ray,netherdrake,Reins of the Bronze Drake) mountlarıdır. %100 luk mount olarakta (black war wolf,black war kodo,black war raptor,frost wolf,Reins of the Silver Riding Talbuk,gray kodo,Reins of the Ice Mammoth,brown war bear) bunlarda %100 luk mountlarıdır.karkaterde 40+ valor bulunmaktadır yeni resilence trinketi alınmıştır 2/5 hatefull vardır aslında karkater tamamen pve yoneliktir ve end game bulunması gereken ozelliklere sahiptir.

DK ya gelince karakter 10 man agırlıklıdır elimden geldigince 10 man lere sokmaya calıstım genelde farm amaçlı kullandım, %280 lik mount u da alınmıştır. meslekleri mining +jc dir manin karakterle para basma konusunda uyum içinde işliyor. genelde ore leri toplar orelerden cıkan eternal shadow ve eternal earth leri main karaktere gonderip yeşil yuzukler yapıp enchanting mazlesi cıkarır burdan da para kırarırım:)

shaman armory : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Spinebreaker&n=Hexagram

dk armory:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Spinebreaker&n=Smyrnasia

shaman photo: http://img24.imageshack.us/img24/9941/wowscrnshot022809140442.jpg

not: takas dusunmuyorum, fiyat olarak 650 ytl istiyorum ,karakterdeki 20.000 gold ile vericem acc yi,email,gizli soru-cevap,kimlik ornegi gerekn hereşeyi vericem zaten ilk sahibiyim karakterin.ayriyetten acc içinde birde 71 lvl tauren hunterda bulunmaktadır. alıcılak kişi İZMİR den olursa guzel olur en azından paketleri elden verebilirim onun dısında baska bir şehirden olursa para hesabıma yatııgı anda gerekli olan herşeyi alıcının istegi dogrultusunda hemen gonderirim.

iletişim içim; pm yada msn ; [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:
cok uygun account, 500 e flm satsan direk gitmesi lazim, ben oldum olasi tauren, troll, gnome karakterlere uyuz olurum ama, dk icin alinabilir de sirf dkya da 550 cok geldi, kolay gelsin hayirli satislar

yorum için teşekurler :) aslında bende dk için acc alanları anlamıyorum çünkü dk alınmalık degil kasılmalık bir class ,pve si bitmiş bir class cunku heryer dk kaynıyor vede main leri gectim herkesin alt charı dk aynı bende oldugu gibi:)

bu arada guncel 550ytl +20k gold
Sosyal ağlarda paylaş

fiyatı 450 ytl ye cektim +20k gold vericem chara gore cok dusurduk fiyatı kaçırmayın derim bence!! ulduar pacth e kadar karakterin ilanı durucak! ancak ulduar patch ile ilanı kaldırıcam ve oyuna devam edicem.

not: 200-250 ytl gibi komik rakamlara msn e ekleyen yada cep tele sms atan oluyor 450ytl dusebilecegim son fiyat olmakla birlikte degerinin altında bir fiyattır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...