prondir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 1 ay önce falan asus m51sn ye plastik bardağın yarısından da az bir miktar süt dökmüştüm 8-) İşte hemen gerekli bikaç şyi yaptım; ters çevirdim, tuşlarını kaldırıp sildim, kuruttum falan ama alet çalışmadı bir türlü. Gçenlerde servisine götürdüm, adam sorunun sıvı teması olduğunu öğrendiğinde direk teşhisi koydu. Anakart değişecek, klavye değişecek, bilmem işçilik masrafları vergisidir falan bana 900 küsür liralık masraf çıkardı, onaylarsanız yaparız dedi. Tabiki kabul etmedim. 900 lira ne ya yeni laptop alınır. Gerçi m51 de 2000 liralık laptop ama servisin direk anakartı değiştirmek istemesine kıl oldum. Belkide anakartta bir şey yok, alet kendini korumak için açılmıyor, elektronik bir alet sonuçta, gerçi pek bilgim yok bu konularda ama:)neyse servis işi yalan oldu, 900 lira çok fazla, sizin daha iyi bir öneriniz varmı, ne yapmalıyım, mutlaka alternatif bir yolu vardır:) önerilerinizi bekliyorum. istanbulda oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 E başka bir servise götür? Ya da tanıdık bir bilgisayarcı falan varsa sorunun ne olduğunu öğren, masrafını falan öğren; en azından fikrin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Tanıdık bilgisayarcı yok mlsf. Ben asusun kendi servisine götrdüm. Zaten koskoca istanbulda 1 taneymiş oda çamlıcada sdfsf. Başka servis derken, neresi olabilir pek bir bilgim yok ondan dolayı sordum. Hiç işim düşmemişti daha önce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ya süt-kola-çay gibi şeyler laptopu bitirir. abim bu şekilde çayı dökmüştü laptopa ve tamirci arkadaşı sayesinde yırttıydı. sanırım anakartı alkole falan yatırıp temizliyolar. http://www.hantekbilgisayar.com/index.php burdan fikret abiyle telden görüş, yeri perpa okmeydanı civarıymış. fiyatta anlaşırsanız en azından temizler içini ve sıvı temasını anlaşılmayacak hale getirir, böylece servise götürür verirsin cihazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 tamam o zman ben bi o adamla iletişeme geçiyim. İnş dediğin gibi olur. Ama yine de o servisin yolu gözüktü desene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ya fikret abi temizler laptopunu ve başka bir sorun yoksa, büyük olasılıkla eskisi gibi de çalışabilir cihaz. ancak sorun düzelmesse en azından servise yedirirsin cihazı bu sayede, sıvı döktüm falan demiycen tabii artık ve eski görüştüğün elemana da gözükmemeye çalış verirken, gerekirse bir akraban götürür falan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 İnş temizlenince çalışır laptop. Sen servise götürsün diyince zaten aklımda hemen senaryolar yazmaya başlamıştım. Eğer servis gerekirse öle yaparız artık :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 philips in devre temizleyici bi spreyi war. ondan aliyosun. kasani acip anakarti sokuyorsun ve catir cutur sikiyosun spreyi. tek cozum bu, bakarsin kurtulur. sen de 10 liralik spreyle i$i kurtarmi$ olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 O spreyi bende duydum fakat kasayı açmaya tırstım herhangi bi teknik bilgim yok, açıpta toplayamamakta var :) Bu arada servise gittiğimde benim problemimi aletin seri nosuyla beraber kaydetmişlerdi yani alet fişlendi :D servis tamamen yalan oldu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar