Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Zyxel P-872H vdsl router var, bunda 192.168.1.1 gibi adsl modemlerdeki homepage olayı yok mu? bulamadım nette aradım baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Modemde console portu yok mu, manuelde nasil giris yapacagin aciklanmis olmasi lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 yok manualde hiçbir şey yazmıyor, netteki manualına baktım o da aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Console portundan baglanip telnet ile girebilmelisin normalde, ordaki menuleri takip ederek web interface adresini de alabilirsin fakat telnet ile baglanacagin adresi bilmedigim icin deneyip kontrol edemiyorum. Belkide ttnet in bolgendeki cozum ortaklarinin bi bilgisi vardir, sanirim onlarda aztech modemlerle cebellesiyorlar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 dhcp direkt modemden çalışıyosa gatewaydeki ip modemin ipdir zaten. ordan olması lazım. tabi önce otomatik ip al de bilgisayarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar