Deli333 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Body yaparak zayıflaman mümkün. Ama ekmek yedıgın surece o göbeği kabul etmişsindir demek. ben 4.5 aydır gıdıyorum body e. 1.81 boy 77kg idim. son 1 aydır ekmegı kestim. sırtımdaki yağlarda eridi. miğdemde de biraz kaldı. yavaş yavaş bacaktaki yağlarıda eritiyorum. sımdı 73k g ye düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Girinde bu konularda bilgi sahibi olun[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Göbeğin erisin istiyosan üzerine asit dök.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Vay canına NuKe, gerçekten kötü espri yapıyosun.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Body ve mekik bence hikaye. Öncelikle harcadığın enerji miktarını arttıracaksın, bisiklet, yürüyüş, zıplayış, hoplayış vs. Bununla beraber yemeği kesiceksin. Ve eğer bu işin çabuk hallolmasını istiyorsan yardımcı doğal ilaçlar kullanıcaksın. Tabi bir doktora vs danışarak. Ha bunları sen becerebildin mi diyeceksin ? Hayır beceremedim, çünkü hem kardio hemde diyet yapmak çok zor. Akışına bıraktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 vardır, hatta var. göbek var, nizami yapıyorum(yanımda hoca var) ve 100 tane yarım mekik çekebiliyorum. ama hala göbek var yani. said: fedaykin, 17 Mayıs 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Bir seferde nizami 50 yapan birisinin zaten göbek problemi yoktur. [signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Body en iyisi göbek olarak değilde kasa çevirmiş olursun mevcut göbeğini böylelikle daha sağlıklı ve daha karizma bir vucut yapın olur :)[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Zahmet Olmassa Bide Buna tikLasaniz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Diyet+kardio yapmak zorundayız bu yağları yakmak için. tabi bu çok zor,creatine gibi güç verici supplementlar almalı ağır diyetle birlikte antremanı yürütebilmek için. Bunu dışında L-Carnitine yağ yakımını hızlandırır. Cardio ne diyenlere ; cardio nabzımızı belli bir atış hızında belli bir süre tutmamızı sağlayan aktivitelerdir(bisiklet,koşu,ip atlama vs).[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Çok zor erir.. Mekik çekiorm. Yaz yaklaştı bende başlıcam yakında mekiklere yaza formda girmemiz lazım demi ? nede olsa bodrumuluyuz :D[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -BuKülTablasıKaçıncıKezYattıSigaraAltına?SöyleHerNefesteKaçAdımYanaştımTahtıma? BıkıktınHaldenAnlamazlarOrdusuylaAynıYereTıkıktınSancılarınaKarşıSenYıkıktınHepBatıktın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akira Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Reductil 15 mg Maxi l carnitine 500mg xenical 120mg EVt Bu 3 yasal mucize ile inanılmaz mucizeler oluyor mesela ben 55 günde 30 kilo verdim cevremdeki herkes mucizelere inanmaya başladı ama asıl ben Tabiiki asıl mucize Reductil bu ilacların belki en tehlikelisi ama en etkiliside eger benim gibi cok umutsuz durumda bulundunuzsa tavsiye ederim yoksa spor yapın ama tabiiki bunlarda yetmiyo ben bu rejime yapmadan önce cok okudum çok baktım 2 doktara gittim (diyetisyen) ama beni en çok tatmin eden bu 3 lü mucize oldu. sabahları 9 da bir reductil her yemekde 1 xenical ve l-carnitine ve günde en az 1 saat yuruyus temposu onemli değil önemli olan 20 dakkadan fazla olmalı . şu an çok ince bir adamım :) yenecekler Elma Elma Elma kabuklu Hıyar kıvırcık marul sek in yagsız yogurdudu icicekler diet cocacola su ve soda markalara dikkat edin cunki soda ve colalarda calori oranlari cok degisiyor diet olmalarına ragmen . kesin kez uzak durulacaklar herhangi light diet paketli yemekler mesela bir diet biskuvitte paket yiyeceginize yarim ekmek kepek ekmeği arası et yiyebilirsiniz yağsız tavada kızartmak şartıyla.bir kere bu ilaclara basladınızmı özellikle bu mucviza reductil hersey zaten inanılmaz kolay oluyor bu arada tehlikeli olduklarını ve sakın bir doktara danısmadan kullanılmayacağını unutmayın ölum felc ve akıl kaybına yol acabildigine dair dedi kodular var kanıtlanmıs deil ama uyarmak benim görevim 55 gunde 30 kilo vermek nasıl bir zevk anlatamam ve o gunden sonra tek bir kilo bile almadım aksine biraz daha verdim bu ilaclar sayesinde ve de arastırmalarım sayesinde mesela en onemlisi sakın kosmayın ve yuzmeyın zayıflamak icin nedenmi şişmanların vucudu protein dolu ve boyle acil hızlı bir enerji harcama durumunda vucut hemen proteini daha tatlı buldugu icin ona yöneliyor ve sonucda siz eneji harcadıgınız icin bitkin dusuyor iştihanız aciliyor su ve yemek ve karbonhidratlar yaga donusuyor ve daha cok kilo ve diyorsunuzki kosmasam daha az kilo alırım spor yaparak daha cok sismanlıyorum saatte 8 kilometre hızı gecmemek kaydıyla 4 saat kadar yuruyebilirsiniz zaten carnidine aldınızmı yerinizde duramıyorsunuz şimdi zayıflar bunuda doping sanıp almasınlar bunun işe yaraması icin vucudun yağ fıcısı olması gerek cunkı yagları enerjiye donusturen ve vucudumuzda gercekten bulunan bir vitamin deposu amio acid bu ama tek dez avantajı böbrekler ve karaciğer için zararlı bu arada reductili araştırmalarım sonunda en cok kimin kullandıgını buldum eczalereden an cok bunu su incecik gordugumuz rus kızları alıyormus neyse bu ilacları alın ve gunde 1 saat yuruyun ve tartının karsısında mucizeyi seyredin . yurumek yalnızca yag yakar eger cok sismansanız sakın baska bir spor yapmayın yalnızca uyruyun temposu onelı deil . soru nz olursa sorun cekınmeyın yazmayı sevmem ama bu konuda cok cektıgım icin size seve seve yardım etmeye celısacam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Akira dediğin ilaçları babamın eczacı olması sayesinde az çok tanıyorum ve dediğin gibi gayet tehlikeli ilaçlar. Kesinlikle doktor tavsiyesi ile kullanılması gerek. Xenical sanırım bağırsaklarda yağın emilimini önlüyor ve kullanılmadan atılıyor. *Akira'ya göz kırpar* L-Carnitine ise ( bunu bende kullandım ) vücudun yağ yakma hızını arttırıyor ve glikojen depolarınızı daha uzun antremanlar için saklıyor. Reductil'i de duydum ancak o kadar kendisi hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim. Yalnızca 2 sinden de tehlikeli olduğunu biliyorum. ( Doktor dışı kullanımı tabi ki. Reductil amerika'da ilaç onayını aldı )[signature][hline]The Crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 55 günde verdiğin 30 kilonun 15 ini 30 gün içinde geri alacağını da hesapla ama. :D[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 o ilaçlarla zayıflamak sakat vucudun yapısı bozuluo.vardı ole zayıflayan bi tanıdık.cocuk zayıfladı ama gobegi ve gogsu nde degişen bişi yok komik duruo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akira Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 :) benimde annem eczacı reductile gelince sanırım su an 8.6 milyon kisi kullanıyor ve kayıtlı 165 i olmus ama bundan mı deilmi kanıtlanamamıs sanırım bir tek isvicrede yasak ama . AMa zaten orda hemen hemen cok ilac yasak . ne ise yaradıgına gelince bu ilac beyinde sizin acıkma hissinizi saglıyan + ve - iki lop kutubun birbirine degmesini onluyor ve acıkmıyorsunuz aclık hissi ni yok ediyor ( en basit anlatımı ) ve vucudunuzun harcadıgı normalde ki gunluk kalorıyi artırıyor metobolizmayı hızlandırıyo genelde yüzde bes yazılsada bu oran ben kendi deneyimlerimden bunun cok ustunde oldugunu sanıyorum . Ve zihinde yorgunlukda hissetmiyorsunuz yorulmak nedir bilmiyorsunuz yeme yok yorulma yok bir cesit makina gibi hissediyorsunuz yediginizdende artık tat almıyorsunuz eskisi gibi hani yemem falan gerek diye yiyorsunuz ben ortalama gunde 300 kalori alarak yaptım bu rejimimi bazan 120 bazen 400 kalori arasında gitti geldi bu tabiiki bilenler diyecek simdi 800 kalorilik rejimler ancak 3 gun oneriliyor yoksa kalp kası erimesi yapar diye ama dedigim gibi amino acid aldım l carnitine zaten ikisi bir araya gelince yani vucutta reductile superman gibi bir sey oluyorsunuz xenical ise yenilen yemeklerin yaglarını direk dısarı atması dısında oda vucut kalori yakma olayaını hızlandırıyo yani artık kilolar gidiyor hemde cok ama cok hızlı ve korkmayın yaglar gittigi icin geride almıyorsunuz suya cok dikkat edin gerci ben genelde yalnız diet cola iciyorum ama gunde 5 kutu siz genede su alın bu arada sıkı giyinip gobeginize naylon falan baglama saunaya gitmek gibi maskaralıkları bir kenara birakın yalnızca vucudunuzdaki suyu atatarsınız kilo diye biliyorsunuz genelde su fazla olan vucuta terliyince hemen su gider sonra dersinizki su icsem yariyo tabiiki kaybettiginiz su geni donuyor bakın 2 tane cok degerli vucut hocası arkadaesım var onlarlada bunları cok konustum ve hepsinin anlattıgı ozet buydu . Ve inanın bu 30 kilo boyunca hic ter atmadım inanılır gibi deil ama oyle su deil yaglarımı verdim onun icinde geri almadım neyse gec oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akira Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Diablo, 18 Mayıs 2004 23:44 tarihinde demiş ki: o ilaçlarla zayıflamak sakat vucudun yapısı bozuluo.vardı ole zayıflayan bi tanıdık.cocuk zayıfladı ama gobegi ve gogsu nde degişen bişi yok komik duruo hmm bunun icin yurumek cok ama cok onemli eger benim gibi asırı kilosu var idiyse yuruyunce bu sarkıcak olan deriler forma giriyo ve sarkma azalıyor yurumek cok onemli kilo verirken yatarak kilo verirseniz sonucda bu ilaclarla gene kilo verirsiniz ama dedigin gibi vucuda deformeler sarkan deri parcaları kalır gerci bunları basit bir operasyonla almak zor ama soyliyecegim bu isin en zor tarafı goğüsler bir erkekde yaglı gosu iyi durmuyo ve ameliyattan baska caresi yok onun icin buraya cok dikkat edin eger ilerde vucut calısmayı bırakacaksanız sakın baslamayın veya sakın gousunuze agırlık basmayın en deforme ve kotu gozuken yer ora olarak kalıyor ve deil yurumeniz ne yaparsaniz yapin ameliyat disinda gitmiyecek bir yer burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar