Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Arkadaşlar bi kaç günlük uğraş sonunda Fallout 2 olduğu iddia edilen dosyayı indirdim emuleden.Fakat actıgımda .bin (700mb).cue(114byte)uzantılı 2 dosyayla karşılaştım windows tanımıyordu dosyaları.Windowstan tarattım işte uzantıyı netten araştır vs diye ama bi sonuca ulaşamadım.Bana yardım edebilecek varmı?!!! (Bu msgı gece 5:26 da attığım için hafif saçmalıyo olabilirim tikat tikkayth...) ):[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 .bin dosyası cd imagedir. herhangi bi cd yazma programıyla cdye çekebilirsin. .cue ise işte o image ile ilgili bazı bilgilerin yer aldığı bi dosya, hiç ihtiyaç duymadım şimdiye kadar.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 winiso acar onu kullanabilirsin[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 isobuster da kullanabilirsin[signature][hline]running out of ppl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 cue neroda işe yarıyo bin leri görmüyo galiba cue ye tıklayınca bin e link veriyo gibi bişi içinde 1 2 kod la yanlış hatırlıyoda olabilirim öle bişi ama mesela öle yaparken bi hata verdiğinde cue yi txt ile açın iççinde bin dosyasının ismi yazar bazen o isimler farklı oluyo aynı yapıp çıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Cd image file demişssiniz yani bu oyun olmadığı anlamınamı geliyor (: ahu bak ya...[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 winrar indir , zaten 872618 tane farklı dosya acıyo galba binde dahildi, ceno mu ceo mu ne işte onu bilmiyorum...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Hayır konuyu anlamadın... Zaten winrarla açıyorum ama tanımıyor genede .bin vs (: Sanırım oyun dııl bu neyse bulucam artık bi yerden beceremedim..[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 İndirdiğin dosya Fallout 2 nin cd image i. Sen şimdi ya nero gibi bir prog. kullanarak cd ye yazacaksın yada Deamon Tools isimli programı kullanarak .bin dosyasını bilgisayarında açacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 yani indirdiğin muhtemelen doğru dosya daemon toolsu dene işini görücektir[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Gryphonheart çok teşekkür ederim şimdi oynayacağım ohhh bee..[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar