Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Arkadaşlar bi kaç günlük uğraş sonunda Fallout 2 olduğu iddia edilen dosyayı indirdim emuleden.Fakat actıgımda .bin (700mb).cue(114byte)uzantılı 2 dosyayla karşılaştım windows tanımıyordu dosyaları.Windowstan tarattım işte uzantıyı netten araştır vs diye ama bi sonuca ulaşamadım.Bana yardım edebilecek varmı?!!! (Bu msgı gece 5:26 da attığım için hafif saçmalıyo olabilirim tikat tikkayth...) ):[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 .bin dosyası cd imagedir. herhangi bi cd yazma programıyla cdye çekebilirsin. .cue ise işte o image ile ilgili bazı bilgilerin yer aldığı bi dosya, hiç ihtiyaç duymadım şimdiye kadar.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 winiso acar onu kullanabilirsin[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz.
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 isobuster da kullanabilirsin[signature][hline]running out of ppl
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 cue neroda işe yarıyo bin leri görmüyo galiba cue ye tıklayınca bin e link veriyo gibi bişi içinde 1 2 kod la yanlış hatırlıyoda olabilirim öle bişi ama mesela öle yaparken bi hata verdiğinde cue yi txt ile açın iççinde bin dosyasının ismi yazar bazen o isimler farklı oluyo aynı yapıp çıkın
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Cd image file demişssiniz yani bu oyun olmadığı anlamınamı geliyor (: ahu bak ya...[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 winrar indir , zaten 872618 tane farklı dosya acıyo galba binde dahildi, ceno mu ceo mu ne işte onu bilmiyorum...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Hayır konuyu anlamadın... Zaten winrarla açıyorum ama tanımıyor genede .bin vs (: Sanırım oyun dııl bu neyse bulucam artık bi yerden beceremedim..[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth
Gryphonheart Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 İndirdiğin dosya Fallout 2 nin cd image i. Sen şimdi ya nero gibi bir prog. kullanarak cd ye yazacaksın yada Deamon Tools isimli programı kullanarak .bin dosyasını bilgisayarında açacaksın.
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 yani indirdiğin muhtemelen doğru dosya daemon toolsu dene işini görücektir[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Gryphonheart çok teşekkür ederim şimdi oynayacağım ohhh bee..[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth
Öne çıkan mesajlar