Buyse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 http://videonuz.ensonhaber.com/haber-19671-canli-yayinda-dundari-zor-durumda-birakan-telefon.html :) taze taze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 yok artık selahattin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 canlı yayında izledim. pek de ilginç bir yanı yoktu bence, ordan telefon uzatmışlar resmen. hiç samimi gelmedi. uğur'u severim normalde ama. Birand bir bu adam iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Ben canlı izledim, çok çakma, orada telefon ne arıyor bir kere lol, yakıştıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 direk o noyu bulması ayrı saçma... o anda orda bi telefonun orda olması ayrı bi saçma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Bi kere açmaz abi o telefonu olur mu öyle şey, adam konuşurken telefon mu açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Ne o telefon olayı tam.Ben tvde görüm konuştu fln. (linke bakmadım <.< ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 çok kolpa lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 bi yaştan sonra erkekler sapıtıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ben o haber bültenini izlerken bi an kendimi sorguladım gerçeklikten koptummu diye çünkü dana hakkımıydı dana tanermiydi ne öle bi haber falanda vardı uykusuz ve alkollüydüm gidip uyudum telefon geyiğinide görünce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar