ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Dinleyen var mı bilmiyorum ben yeni keşfettim kendilerini. Bunlar müzik yapan iki kız kardeş , çok farklı bir müzikleri var. Denemek isteyen bir youtube'a baksın. =) Hoşuma gitti benim baya bir. Edit: Tür: Indie / Folk / Electronic diyor facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 noah's ark dinlenesi bir albüm.. (diğerlerini dinlemedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ikiz kardeşler diye biliyorum ve oldukça hoş müzik yapıyolar. sanırım hafiften triphop a kayıyo tarzları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 cuuuute. çok tatlı bu şarkıları http://www.youtube.com/watch?v=c6bInhOhUYs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar