knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 paladin(holy) jewelcrafter/blacksmith 450 skiller bankasında bi kac parca dps esyasıda var tier 7.5 ve nax 25 man gearli. warrior (prot) miner/engineer (jc kasayım dedim ama kıyamadım engineri silmeye) 450 bundada skiller. tier 7.5 ve nax 25 man lootu equipped genelde 1-2 parca upgrade olabilecek durumda artık valor badgeleriylemi alırsınız 1-2 nax daha yaparmı alırsınız size kalmıs.ben kıyamadım valor badgelerime oyle duruyo.bundada var bi kac dps esyası. charların 2 sindede 1-2 pvp itemi mevcut simdilik pek vakit bulamadım pvpye dual spec bekliyordum isin dogrusu.epic mountlu her 2side para biraz var zaten para sorunu yasamazsınız bu proflarla sadece jcnin dailylerinden 30 tokeni var serverine gore onları dragons eye yapıp satsanız 3-9k gold eder.reputationları wotlk factionlarının coguyla exalted en azından islerine yarıyacaklarla geriside revered kolay exalted yapılır.warriorda 3kdan fazla achive var 20 kusur exalted falan bayada rep.exploreları yapılmadı cogu yerin sadece ordan bile 200-300 achive gelir eger achive meraklısıysanız. ozelden mesaj atıp ogrenebilirsiniz merak ettiginiz birseyler varsa.tekliflerinizi bekliyorum. bonus olarakta level 20 warlock badge itemlarla alınan 2 trinketi 1 shoulder 1 de staffı var.235 enchant 225 tailor skilleri. level 24 mage var bide auction icin kullanıyorum.orgda park edilmis durumda.bundada enchanting bisi daha var unuttum:).
Öne çıkan mesajlar