Valeron Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 abi beklentilerim neydi,direk bi öğrenci ortamım olur eğlenirim sıkıntı çekmem diye düşünüyodum ama benim tercih ettiğim okul bu dönemde çok az öğrenciye sahip dolayısıyla o öğrenci ortamın çok küçük oluyor. bunun bi sürü dezavantajı var . ayrıca İstanbulda yaşamış birisi için gündüz çok sakin bi yer burası,alışık değilm bu kadar sakin yere dolayısıyla gözler İstanbulu arıyor her zaman. artı burda hayat bi tek gece var,içicen zıplıcan eğlencen bu kadar.gündüz kumsal olayın yok,kayalık heryer,deniz var Paceville de bi plaja gittik pek temiz değildi,her yer öle mi bilmiyorum. Kesinlikle uzun dönemli gelinmemesi gereken bi yer,cinnet geçirilmesi muhtemel.kısa dönemli olarakta eğer alışabiliceğinizi düşünüyosanız gelinebilir,ben 4-5 gündür burdayım mesela,istisnasız her sabah kalktığımda evimi,istanbulumu özlüyorum. diğer taraftan o duyulduğu gibi şahane kızlar var,havalanından başlıyolar soyunmaya falan denen şeylerde külliyen yalan,onuda söylemekte fayda var .. 2 aydan 1 aya düşürcem galiba kalma süremi,temmuzda bizim okul hareketlencekmiş,eğer öyle olursada 2 ay kalınabilir,oda eğer dayanabiliyosnız,kuvvetle ihtimal ben dayanamıcam,zaten 2 aydan fazlası kesinlikle zarar. bodrum çakması bi yer,ama bodrumun Allahına kurban.ha ilk defa yurtdışına çıkan birisi için ama ciddi bi tecrübe olabilir,küçük yer,sıkıntı olmaz pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Sen bizim gibi yurtdisiuda yasasan cildirirsin herhalde :) Kolay gelsin saka maka, biraz pozitif bakmaya calis. Ben mesela cumartesileri yolda yurudugumde insan olmamasina alistim.Ilk gittigimde cok yadirgiyordum nasi insan olmaz sokakta diye. Simdi bir de bisiklet aldim kendime, daha cekilir geliyor hersey. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 abi tabi süreç içerisinde alışıyosun,1 hafta oldu işte,daha bi alıştım,ha ama hala 2 ay kalma taraftarı değilim ayrı konu.bide şöle bişey var yurtdışında nerde ve niye yaşadığında çok önemli bence.misal yurtdışında avrupada veya amerikada farketmez X üniversitesinde sabah 10 akşam 17 dersim olsa mesela sıkılmam bu kadar çünkü insanlarla direk iletişim halindesin,direk bi arkadaş ortamındasın.direk bi diyaloğun var burdaki gibi 5 tane adam yok.bide işte niye gitiğin önemli,ben giderken diyodum ki bi giderim zaten öğrenciler olur 10 numara eğleniriz hop hop.ama Amerikaya okul okumay agitsem mesela hiç böle i beklentim olmzdı. dolayısıyla olay aslında beklentilerimin çok altında bişile karşılaşmış olmamın verdiği rahatsızlık aslında. ama şu 1 haftad aşunu öğrendim,İstanbul'un bokuna kurban olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar