kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Herşey düzgün gidiyordu ancak dün 20 nin üzerinde cd kopyalayınca adsl hattım sapıttı falan ondan sonra restart attım xp de hoş geldiniz yazısı var ya orda makina bir dıt ediyor sonra 5 dk bekliyor öyle açılıyor bunun sebebi nedir ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Çıkar yazıcı ve cdromların data kablolarını birde öyle aç. Düzgün açılıorsa demekki 2sinden birinde sorun var. yada windows'un cd yazıcı ve cdrom için kullandığı driverlarda sorun var.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 2 sinin de kablolarını çıkarıp denedip teker teker sorun bundan kaynaklanmıyor nedendir acaba ya ? sağlam bir virüs programı sölermisiniz..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 www.free-av.com av guard[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 sorunu düzelltim. xp parola sorunuymuş. oturumu kapat yapınca tekrar sordu.. sağolun :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar