Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 LAN NORMAL DİYO BANA BU PEKİ BU GÖBEK NE NASIL Bİ İDEALDİR BU?? GAYET FAZLACA GÖBEĞİM VAR BANA NORMALSİN DİYO SALAK SİTE! SİNİRLENDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 22kg eksiğin var dedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 boy 183 ideal kilo 78 kilo 78 B)- edit: o değilde ideal kilo sıska kaçıyor biraz. normalde kilo eksiğim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 krusty aynı boy sdfg benim de hafiften var kilo eksiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 4 kilo fazlam var len ama ben yağsız vücut aarlııma ulaşmk istiorum 13 kilo!!! go kızım go diorum kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 kadınların yağsız bir vücudu olması tanım gereği zor. tanım gereği derken memenin tanımı gereği mesela, bkz: 7 numaralı kısım http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0f/Breast_anatomy_normal_scheme.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 9 kilo fazlam varmış. Yoo gayet normalim ben bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar