BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Ben sevmiyorum bu adamın yazılarını basında görmeyi, gazete yerine blogda falan yazsa daha isabetli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Hicivi zekası yeten adamlar yapmalı.Yılmaz özdile gelene kadar hiciv yapacak birsürü kişi var.Siz hayatınızda bir tek JB içmişsiniz ki kendisi en iğrenç viskidir.Başkaları daha kaliteli viski gördükleri için JB i sevmiyor.JB i sevmediğini dile getiren adamlar viskiyi kötülemiş olmuyor.Bu kadar basit birşeyin ayrımına varamayacak kadar militan gibi adamlardan sadece zarar gelir. Kim dedi acaba yılmaz özdil sux vakit veya zaman yazarları rullz diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 sayfada kapladığı alana göre 1/4 oranında yazı yazan bir adam. acaba maaşını tam alıyor mudur? yazıları sıfır bilgi, sıfır fikir; belki biraz arşivden gelen tarih bilgisi. hee sanki böyle söyleyince türkiye'de her taraf süper köşe yazarı dolu anlamı çıkmasın, sadece bu adamın aldığı tam maaşa zıttım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bir kaç mesaj yukarıda yazdım yine ad hominem yapıyoruz.yok troll müş yok uzun yazmıyormuş falan filan.görende türkiyeyi kitap okuyan entellüktel ülke sanacak.hay allah ne ülkeymişiz yazarın yazdığını değilde yazım stillini eleştiriyoruz. yılmaz özdil yazıyor, troll yazıyor yok efendim kısa yazıyor baykal ekonomi önerisi getiriyor kişiliği sevmem deniliyor biri hükümeti eleştirdimi hemen kişisel saldırı başlıyor.bir kerede hükümeti eleştirdiğinizi görsekde sevinsek burada. edit:bu arada trollingden bahseden edebiyat uzmanı arkadaşlarımıza google diyorum.forum trolling yazın bir sürü açıklayıcı bilgi çıkacak bilgilenirsiniz.(mesela bakın bu editte trollingdir kişisel saldırdım:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ben beğendim yazıyı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Art ekranlarındaki adamlar dururken hükümet eleştirisi anlamında Yılmaz özdil zurnanın son deliğidir.Benim gözümde ise 1-3 arası ok ile dmg yapan kuleden başkası değil. Ayrıca yılmaz özdil hürriyet gibi bir yerde çalışıyor.Bu adamın patronu akp yi iktidara getiren adam.Şimdi çıkarları ters düştüğü için adama saldırıyor ve bu saldırma aşamasında yılmaz özdil gibi adamları kullanıyor sizde son derece salakça onları temiz düşünüyor sanıp bağrınıza basmak için pek hevesli duruyorsunuz açıkcası.Yani bunlar gerçek müslüman gibi değilde akp gibi. Yazdıklarının içeriğinin doğru olduğunu ilk mesajımda söyledim ben fakat o adamın yazdığı yazıyı ben ortaokulda çok rahat yazabiliyordum.Biraz gündemi takip eden lise terkler bile yazabilir o adamın yazdığı yazıyı. Bilmediğimden gazete takip etmediğimden soruyorum bu adam hürriyette aktif olarak ne zamandan beri yazıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ehheh vay be, edebiyat uzmanıymışız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Valla yumurtlamıyorum ama yumurtanın iyisinden anlarım. Bu arada cidden bilmediğimden ve merakımdan soruyorum Yılmaz Özdil ne zamandır yazıyor hürriyette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 22 temmuz seçimlerinden az önce geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar