Sawer Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 k çok saol heralde hox açıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Fury de oynayan arkadaslar ismim Ballad Dark Templar actim ulasin bana 9 oldum saba hsimdi devam edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 dt mi açtın? demek ki pvp ile aran olmicak. dt pvp de çok ezik. hoş bizim guildde bi adam var level 69 ve pvp level 6 hemde dt ama olsun :D yeni char açan arkadaşlar. tortage dan çıkmayn. gidin white sand'de pvp kasın günlerce. pvp level alın 5-6 ya kadar kasın benim önerim o. en kötü 4 e kadar kasın. daha hızlı ve kolay level atlamak. daha sonra 80 lersiniz levelınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 white sand o kayik a tiklanip gidilen yermi nasil gidilio oraya eger orasiysa kimseye saldiramiorm orda ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 dark templar acan kafami ben barbar actim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 yaw iyikide barbar acmisim dt neymis ole ya damage gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Ben söyliyim Barbar açtığınada pişman olucan bence :D . Dark templar kasması zor ve az var . Pvp'de de iyi değil. Pvm'de iyi ama kasması zor cidden. Ama bence 1.05'te dark templar'ı düzelticekler ve en cok aranan classlardan biri olucak. Ama bu bir iddia tabi ki :) Melee acicam diyorsan illa Bear Shaman aç bence. Hem pvm'de iş yapar hem pvp'de ve kasması barbara,conq.,assasion a göre çok daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 BiTcH_oFBaT said: dt mi açtın? demek ki pvp ile aran olmicak. dt pvp de çok ezik. hoş bizim guildde bi adam var level 69 ve pvp level 6 hemde dt ama olsun :D yeni char açan arkadaşlar. tortage dan çıkmayn. gidin white sand'de pvp kasın günlerce. pvp level alın 5-6 ya kadar kasın benim önerim o. en kötü 4 e kadar kasın. daha hızlı ve kolay level atlamak. daha sonra 80 lersiniz levelınızı Oha öyle lvl alınabiliyormu. White sand'da fln. lvl 80 de göbeğin çatlıyor be... Peki o lvl'lar da en iyi pvp class'ı nedir ? Ne açmamı önerirsin , kasarım dursun ilerde oynarim . Boru değil lvl 6 bide exp. için ideal level kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ya melee veya ranger açman lazım. 2 tane casterım var 2 side anına ölüo. assassin conq ranger filan öneririm. level 20 pvp level 3 dördüm filan diyen insanalr var yani ondan diorm. deli gibi pvp yapan insan vardı ama şimdi biraz daha azalmış. 2 adam öldürdüm 1 bar doldu. insanlar çabuk öldüğünden hızlı pvp kasabiliosn. ama yalnız zorlanabilirsin. edit: barbar mı atın? hata :D neyse ama en azından fena dps değil. ama yanlış seçim. nerflendiler çünkü :D assassin açta dps gör :D ama oneshot yiyip duruorm :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 dt den sonra barbar allah gibi gelio valla yalnzi su kadar soyluyum belki piyasadaki her online oyunu oynadim W. de dahil age of conan kadar bana vurma hissini hissettiren bi oyun olmadi single gibi oynuyorum bu levellarda ve cok egleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 sen biraz pvp olan yerlere gitte az kendine gel o zaman :D yoksa ilk levellar ilk kez oynarken eğlenceli kesinlikle. ben ilk charımdaki keyfi hiç bi zaman almadım oyunda. eskiden öyle zerg filanda yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 http://img13.imageshack.us/img13/7761/sdfggv.jpg sevdim barbarimi ayrica kizlarda hasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 memnunsun yani oyundan mutluluktan uçuyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 yes i am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bende dün level 20 necromla white sand 'a gittim. tek combo ile öldüğümden bıraktım o işi. assassin açtım yeniden. neden bilmiyorm dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Bende bi ranger açıyım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 fatality yapiorm assasinlere ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bU boss nedir yenimi kondu poitain'de ilk kez boyle birşey görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 o nasıl grafik öyle. ben potainde yerlerde çiçek filan olduğunu bilmiodm. bu görüntüden sonra ben nasıl oynicam :D bende sinek uçmuo yani. bide bu yandaki hotbarları nasıl öyle uzattın? raid listesini dikine veya yatay 1 sıra halinde yapmasını dün keşfettim ama onu hala bulamadım :( bu arada evet bu boss yeni edit: bide hangi guilde girdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Bişey düşürmüyo o dandik bi rare boss... ha bi de yeni değil bu temmuzda görmüştüm ilk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Sağ alt köşesinden çekince uzuyor aşagı dogru. Hiç bir guild'e girmedim daha. Birşey sorucam Weaponsmith Workshop 1 istiyor artık silah craft etmem için nereden bulucam bu workshop'u. Edıt: Guildlerde var galiba. İlla bir guild'e mi girmem lazım weaponcraft kasmam için ne ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Evet guilde gircen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 evet girmen gerekio artık. tabi kalesi olan bir guild olmak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ya bugun kac tane patch yuklediniz oyuna girmek icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 OogahBoogah said: ya bugun kac tane patch yuklediniz oyuna girmek icin ? hayir isin komiki patchlerde cok yavas inio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar