Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Marmara Koleji'ne bi site yaptık flash ağırlıklı. Yorumlarınızı bekliyorum. (İçeriğin zayıf olduğunu,intro müziğinin bitiminde tak diye siteye geçtiğini biliyorum) :) www.marmaracollege.com [Bu mesaj Sensible tarafından 18 Mayıs 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 URL vermemi$siniz ;)[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Abi ne hızlısın ya tam koyuyodum :D[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Bence kötü. - müzik temaya uygun olmamış - çok uzun yükleme süresi var 256 k dsl olmasına rağmen bekledim bayağı. görsel bir siteye girmiyorum okul sitesie giriyorum. - renk seçimleri kötü.[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Font seçimleri yanlış flashdaki onmouseoverlar adamı rahatsız edecek şekilde Fontlarda style kullanılmamış notepadde yazsan daha düzgün çıkar yazılar italic fln yapmak amatörce görüntü vermiş. müziği duyamadm[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 en onemli sorun -yukleme coook uzun (direk gecilir beklenmez) -ayrica muzik alakasiz olmuş[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ben sadece flashları yaptım. (menüyü hariç). Diğer arkadaş biraz kefaldir ben yapıcam diye atladı böyle yazıları bari düzelt dedim onuda düzeltmedi kefal napalım işte :) Bu topiği göstereyim bari kendisine,sağolun[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumah Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 site iyi olmusta ben forum arıyorum. php i forumu nasil koyabilirim yardimci olabiicek birisi varmı[signature][hline]T-girL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 hmm.. 1) neden marmara collage da marmara koleji değil? ingilizce daha mı "cool"? madem site türkçe, neden url'i ingilizce? türkçeyi daha fazla ezmeyelim. fazlasıyla eziliyo zaten. 2) görsel sorunları diğer arkadaşlar anlatmış.[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. [Bu mesaj mayfer tarafından 18 Mayıs 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 kolej > college doğru yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: mayfer, 18 Mayıs 2004 21:55 tarihinde demiş ki: 2) www.marmaracollege.com demişsiniz iyi güzl de, kolej'in ingilizcesi college diil collage. yanlış yazmışsınız. College = Yuksekokul & Fakulte Collage = Kolaj demektir. (Kolej'le alakasi yoktur.)[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 *!rezil* herkesten, özellikle site sahibinden çok özür dilerim. çok konuşursam böle olur. bi de bilmiş bilmiş bold olarak yazmışım. *kızarır*[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. [Bu mesaj mayfer tarafından 18 Mayıs 2004 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 müzik olayı bitirmiş hakkatten :)[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ya siteyi ingilizce olarak hazırladık,hem ing hem türkçe alacaktık ilk önce ingilizceyi aldık. Tabi efor dershanesinin şerefsizlik yapacağını düşünmedik. Buyrun: www.marmarakoleji.com. Geriside karambole geldi müdür falan bastırdı bizde türkçeyi koymak zorunda kaldık.[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar