Llama Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 şimdi ben bunu yatırdım bankaya ne yapmam gerekiyor internette bakıyom bakıyom bişey göremiyom sadece şu tarihe kadar yatırın diyor direk büroya falanmı gitmem gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 manavkuyudaki büroya git bi sor istersen serkan.. Onlar geniş bilgi verirler. ben daha yatırmadım. ordan internet şifreni de al hem. Almadıysan öğrenci kartını da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ziraat veya vakıfbank öğleden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 yatırdıysan hiçbişey yapmana gerek yok sadece bağlı bulunduğun bürodan gelmişse ki gelmiştir kimliğini alman lazım hatta 5 tl + 1 resim ile paso başvurusu da yapabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Bende yatırdım 2.yi hala msj geliyo son taksit 27 şubat ondan sonra ki ödemelerde faiz binicek falan filan diye takmadım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 kimliği aldım yaa sorun yok yatırdım banka dekont elimde böyle kaldım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bağlı olduğun büroya gidip işlettirmen gerekiyor olaiblir.. bence sen bi büroyab telefon aç durumu sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar