Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Azgal'da Order Guild Oluşumu...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hadi bakalım full anni tankınız ironscream de aranıza kaltıldı. hepimize hayırlı olsun.o diilde yeniden rr kasmakla invader fullemek akıllı işi değil :)-D
Mesaj tarihi:
degil hemde hic degil:) zaten azgalda girdigim zaman bazen düşünüyorum ben delimiyim diye. cıkıyorum direk:)

zor abi zor. knight icin yaptıklarımı harcadıgım zamanı düşündükce bunları bi daha yasamak kabus gibi. kasabilecegimi sanmıyorum ben.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar oynayacaklar oynamayacaklar bir karar versede şu konu artık bir yere bağlansa ne kadar güzel olur. Bir hves acıldı konu bir yere de aglanmadı böyle kaldı konusalım ve halledelim artık bence
Mesaj tarihi:
Oyunu kötülemenin zaten bir mantığı bile yoktur. Oynayanlar bu oyunu bugune kadar oynadığı oyunla karşılaştırıp iyi veya kötü yorum yaparlarki eski oynadığı oyun etkisinden kurtulamayanlar genelde kötü yorum yaparlar. Ben online oyun hayatıma KO ile başladım, çok severek oynadım hatrı sayılır ytl harcadım ve artık bana ve aileme zarar vermeye başlayınca bıraktım. Oyun ararkende KO ya benzer oyun aradım ama yok, aynı şey WoW veya başka online oyun oynayanlar içinde geçerli, aynı tadı hiçbir oyunda bulamazsınız ama bunun tek nedeni oyun özellikleri felan değil, Asıl ve en önemli nedeni oyunda kurulan arkadaşlıklardır. Beraber yapılan, birlikte geçirilen hoş vakitler, sabahlara kadar ex kasmalar pk yapmalar,,,Yani bizi online oyuna bağlayan En Önemli Neden oyunda ki arkadaşlıklar oyunu zevkli hale getirende budur. Yoksa eski oyunlarınızı bir düşünün tek başınıza kasmak PK yapmak ne kadar zevk verirdi ve o oyunu güzel yapardı bence asla, şunu kimse unutmamlı online özellikle mmorpg tarzı oyunlarda kişiyi oyuna bağlayan ve o ooyunun sadece güzel yönlerini görüp çirkinlik veya eksikliklerini görmememize neden olan oyun içinde ki dostluklar paylaşımlardır. Bu forum war için tek güncel forum burda mümkün mertebe oyunla ilgili paylaşımlar olsun ki benim gibi yeni başlayanlar bilgilensin. Düne kadar bende sıkılıyordum oyundan ama dikkat edin ben sürekli muhabbet edecek birini aradım bu forumda yoksa oyun kötü tadsı olduğu için sıkılmadım. Tabi var eksikleri olacak bu eksikliği kapatacak tek sey oyun içi muhabbet ve dostluktur. 3 gün önce bi partydeyim PQ da biri '' lan burak bunların adı niye görükmüyo'' diye yazdı allah dedim aha buldum sizi, başladı gülüşme 3 müz arasında. İnanın 3 gündür beraber geziyoz ve zevk almaya yeni başladım. Kendinize serverınızda arkadaşlıklar kurun birlikte takılın hoş dostluklar yaratın bakın her oyun size zamanla güzel gelecek.
Karak eight peaks da dest Chosen charım var nick Danehill 2 de çok şeker kardeş buldum varsa sıkılan bulabilir bizi.
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin, Bence topic çok güzel birleşin beraber takılın oyundan alacağınız zevk kat be kat artacaktır. İyi eğlenceler herkese..
Mesaj tarihi:
Holysuffer said:
Arkadaşlar oynayacaklar oynamayacaklar bir karar versede şu konu artık bir yere bağlansa ne kadar güzel olur. Bir hves acıldı konu bir yere de aglanmadı böyle kaldı konusalım ve halledelim artık bence

Resmi olarak başladık ve oynuyoruz ve oynamayada devam edeceğiz bu konu altında başka konulara girmiyelim lütfen gelmek isteyen arkadaşlar yazsın oyundan Darkblue Sinless Ironscream Trathias Cadoo Zagrimin
  • Yeni Oluştur...