Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Azgal'da Order Guild Oluşumu...

Darkblue

Öne çıkan mesajlar

Evt arkadaşlar hala bu oyuna devam eden eski Ex Parte ekibinden olsun veya Azgalda yabancı guildlerde bulunan türk arkadaşlar olsun yada yada Azgalda sıfır order char kasmak isteyen arkadaşlar olsun bu başlıkta toplanıp türk guildi oluşumuna girmeyi teklif ediyorum. Dün akşam order olarak 3 saatte 4 zone kitleyip 2 fortess alıp IC de invader farmladık Azgal gibi bir serverda order oldukça güçlendi. Güçlenmesinin yanısıra şu anda devamlı senaryo gelen devamlı rvr olan en aktif server EU tarafında Karak Azgaldır bu oluşumun zamanı geldi sanırım...
Sosyal ağlarda paylaş

ya merak etmeyın,destro classlarına okadar cok nerf gelıyorkı yakında her serverda order ic yi farmlıycak.order tarafında kullanılmayan tek sınıf(kullanılmayan derken aktıf olarak cokaz) engıneerın magnetıne nerf geldı.ki işin güzeli son 1 aydır her serverda destro tarafı rift magus kullanımına baslamıstı ve baya ıyı uyguluyordu,baktılar order ezılıyor hoop magusa nerf.
Sosyal ağlarda paylaş

patch notlarını incelemedim ama destlerin nerflenmesi cok sacma bence sonucta her iki tarafında classları aynı,oynamaya ve populasyona bakıyo bence neyse topic amacından sapmasın bende gelebilirim ordera belki destruction oynuyorum 2-3 arkadasla beraber onlarıda ayarlamam lazım zaten biri evli digeri calısıyo full mesai aktif degiller pek geliriz herhalde hergün ventten küfür yiyo destruction senaryolardan dolayı bıktık:)yalnız bugune kadar hep bole reroll yapanlara kötü gozle bakıyodum artık bende onlardan biri olucam galiba destructionu böle yapanlar utansın hehe

p.s şu realmlar arası para aktarma olsaydı iyi olurdu yaw herifler benden sebepleniyo paso:)
Sosyal ağlarda paylaş

Satoshie said:
Alla Alla herkez en aktif server su server,en iyi server bu server diyip bi pazarlama moduna girişiliyor nedense..Herkezin serveri kendisine aktifdir.
ama cidden öyle k8p de ve norn da oynadım ama azgal daki rvr hiç bir serverda yok gibi.gerçi norn da t4 e gelmemiştim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Holysuffer said:
Satoshie said:
Alla Alla herkez en aktif server su server,en iyi server bu server diyip bi pazarlama moduna girişiliyor nedense..Herkezin serveri kendisine aktifdir.

bu arada şu son cümlede hayatımda duydugum en sacma cümle..."herkesin server ı kendine aktiftir"..yok artık mehuheahaha

Sen k8p de oyunuyosun orda rvr felan fisman yabiosun sana aktif gelir baskası baska bi serverda deli gibi rvr yabiodur orasida ona aktif gelir.. nesi sacma ? sen bence anlamamışsın o yuzden sana sacma gelmiş..
Sosyal ağlarda paylaş

Satoshie said:

Pazarlama ne demek arkadaşım ben guild kurdumda hadi gelin benim guildimemi dedim orda charı olan solo takılan kisiler birleselim dedim bazı seyleri okuyun anlayında yazın lütfen... Benim için guildi kimin kurduğu önemli değil benim belirtmek istediğim çoğu kişi 200 dest e 40 order savasıyoruz diye 40 charlarını bıraktı gitti o serverda o kadar emeğe yazık değilmi!!! 1 hafta bu topiği izleyelim arkadaşlar katılmak isteyen herkesde char isimlerini yazsın toplanalım bigün konuşalım oyunumuza devam edelim...
Sosyal ağlarda paylaş

Satoshie said:
Ben senin guild kurman ile alakalı bisi dememdim ki.4 saatte lock yabtık,sole oldu,bole bitti,burya gelin demenle ilgili dedim.Bağıracak bi durum yok,ayrıca pazarlama olayını negatifleştirende sensin..Bağıracak bi durum yok ortada.

=) Ok ok bağırmak filan yok ortada neyse anlatmak istediğimi anladınız sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim Azgal da ki charım covenant diye bi guild de ve guild baya saglam..Türk guild i degil ama bir kac Türk arkadaş varmış.Bugun Celikyay nick li arkadaşla konuştum guild de oda...Yani kurulacak sayı olursa guild i kurar onlara Alliance teklif ederiz Türkler olarak. Olmadı eger az sayıda kalırsak herkesi guild e birşekilde alırız...Yabancıların yanında kaç Türk olursak o kadar iyidir adamlar iyi adamlar ztn. Birde zatn az sayıda olursak guild cıkaramayacak kadar gereksiz guild kurmak en azından bu guilde yamanırız hepberaber
Sosyal ağlarda paylaş

Holysuffer said:
Benim Azgal da ki charım covenant diye bi guild de ve guild baya saglam..Türk guild i degil ama bir kac Türk arkadaş varmış.Bugun Celikyay nick li arkadaşla konuştum guild de oda...Yani kurulacak sayı olursa guild i kurar onlara Alliance teklif ederiz Türkler olarak. Olmadı eger az sayıda kalırsak herkesi guild e birşekilde alırız...Yabancıların yanında kaç Türk olursak o kadar iyidir adamlar iyi adamlar ztn. Birde zatn az sayıda olursak guild cıkaramayacak kadar gereksiz guild kurmak en azından bu guilde yamanırız hepberaber

=) valla nasıl diyim kalbin çok temizmiş bizde o guildteydik aklımıza bir fikir geldi ex parte guildini 25 lvl şekilde aldık ve bu guildte oluşumu kurmaya karar verdik conevantada alliance oluyoruz onlarlada konustuk zaten marve ve dorris i eskiden tanıyorum. Konu açılmışken 0 dan guild kasmak yerine 25 lvl guild daha mantıklı geldi bize 7-8 kisi olduk simdilik eskileri toparlamaya çalışıyoruz burayada yazıyım gelmek isteyen arkadaslar Sinless Darkblue Trathias Sardius Cadoo tell atsınlar burayada yazabilirler...
Sosyal ağlarda paylaş

Darkblue said:
Holysuffer said:

=) valla nasıl diyim kalbin çok temizmiş bizde o guildteydik aklımıza bir fikir geldi ex parte guildini 25 lvl şekilde aldık ve bu guildte oluşumu kurmaya karar verdik conevantada alliance oluyoruz onlarlada konustuk zaten marve ve dorris i eskiden tanıyorum. Konu açılmışken 0 dan guild kasmak yerine 25 lvl guild daha mantıklı geldi bize 7-8 kisi olduk simdilik eskileri toparlamaya çalışıyoruz burayada yazıyım gelmek isteyen arkadaslar Sinless Darkblue Trathias Sardius Cadoo tell atsınlar burayada yazabilirler...

Bugün oyunda raid esnasında dumrul arkadaş bana pm atmış görmedim.Ex parte olarak devam edilecekse bende girerim. Oyundan görüşürüz.Celikyay
Sosyal ağlarda paylaş

hoppaaaa..Acaip sevindim..Ex Parte nin lafı bile güzel ÖZELLİKLE OYUN ŞU HALE GELMİŞKEN 1.2 PATCH İ KAPIDAYKEN. Bence bir an once konusalım ve halledelim bu iişi...Saydıgın isimlerde hiiiiç yabancı gelmio ya ex parte elemanları heyyyt bee..:)Nick im Holysuffer dı o zmnlar şu isimlerle hakkaten üstüste unutamayacaım mourkain temple lar yapmıştık duygulandım şimdi:P
Sosyal ağlarda paylaş

Holysuffer said:
hoppaaaa..Acaip sevindim..Ex Parte nin lafı bile güzel ÖZELLİKLE OYUN ŞU HALE GELMİŞKEN 1.2 PATCH İ KAPIDAYKEN. Bence bir an once konusalım ve halledelim bu iişi...Saydıgın isimlerde hiiiiç yabancı gelmio ya ex parte elemanları heyyyt bee..:)Nick im Holysuffer dı o zmnlar şu isimlerle hakkaten üstüste unutamayacaım mourkain temple lar yapmıştık duygulandım şimdi:P

Dün hepimizi bir duydu seli sardı zaten eski günleri hatırladık filan bu oyunda gözümü ex parte de açtık biz ve kimse o günleri unutamaz...
Sosyal ağlarda paylaş

Darkblue said:
Holysuffer said:

Dün hepimizi bir duydu seli sardı zaten eski günleri hatırladık filan bu oyunda gözümüzü ex parte de açtık biz ve kimse o günleri unutamaz...
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi arkadaşlar bizim oynadıgımız k8p yi bırakmak gibi bir niyetimizde yok. yani yapabilirsek 2 tarafta da oynicaz. kıyamam ben full invader rr55 knightıma:) azgaldaki wp daha cok yeni item falan yok ama yapıcaz bişiler bakalım:)

bu sabah girdim biraz keep dolanim anhi toplim diye ama azgalda bu işler zor gibi biraz. gündüz bile dest zergü var:P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...