yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 shiftdelete.net in dediğine göre en hızlı tarayıcı olma unvanına sahip olan Orca Browser'ın final versiyonu yayınlanmış. ben yeni duydum bu browser'ı. bilen var mı? şimdi kurup bi deneyecem. Orca Browser Firefoxun motoru üzerine yapılmış bi tarayıcı. firefoxtaki eklentiler kullanılabiliyor falan filan.. http://www.orcabrowser.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ilk izlenim güzel duruyodu ama alışamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ohannes. böyle detaylı ayar görmedim ben :) indirip bi baktım ama şu an ofisteyim, evde kesin denerim. hızlı gibi hakkaten. kendi içinde adblocker var falan. sanırım opera chrome firefox üçlüsünün iyi yanlarını toparlamışlar. ilk andaki gibi düzgün çalışırsa güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 evet çok detaylı ayarlar var. ben geri kaldırdım gerçi şu an ama tekrar kurup yeniden kurcalayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bakicam indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 gayet begendim cok karisik gelmedi bana tek sorun yer imlerimi buraya atmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 hmm tekrar kurdum da cidden hızlı gibi duruyo. ff de ntvmsnbc yi açmakta zorlanıyodum. orca zart diye açtı. ama ad block tam istediğim gibi değil şu an. eklenti olarak daha başrılıydı. şu an kaçırıyo bazı reklamları. onları da engellemenin bi yolu olmalı kısayol olarak. ayarlara girmek falan uzun iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Orca ile yazıyorum bu mesajı güzel browser'a benziyo gayetde hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 operadaki o yavşaklık/rahatlık var mı abi bunda? denemek lazım da gözüm yemiyo şuan dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 built in mouse gestures var sanırım arkadaşta operadaki gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 avant browser'la alakasını cozemedim, ana sayfada avant browser'ın ozellikleri var, linklerde de sayfası var zaten, bu daha yenisiyse avant browser niye hala duruyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 degildir. gecko motoru uzerine inşa edilmiş çünkü yanlış okumadıysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 e iyi de gecko engine ise maxthon 2 kullansak daha iyi değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar