Thornwald Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Bundan yaklaşık 5-6 ay önce aldığıma şuan lanet ettiğim bi bilgisayar aldım.Hazır bilgisayar,ucuz bilgisayar derken rezalet bişey oldu.Öncelikle şuanki sistemi yazayim: Pentium Dual Core E5200 2.50GHZ 2046 MB Ram Radeon x1300/1550 Ekran Kartı (Evet lol) Ana kart ne kadar etkiliyo bilmiyorum ama o da rezalet bişeydir heralde.Öncelikli sorum,ekran kartı dışında bu sistem beni bir süre daha idare eder mi?Çok fazla bişey aramıyorum zaten ama rahat rahat oyun oynayabiliyim istiyorum. İkinci olarak,ekran kartını bir an önce değiştirmek istiyorum.Fiyat aralığı 200-300 TL olmak üzere bana ne önerebilirsiniz?Bazı arkadaşlar 8500 idare eder diyor ama uzman görüşü almak istedim. :) Linkle birlikte tavsiyede bulunursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Islemcin gayet iyi goturebilecek duzeyde, anakartinda kufur ettirecek kadar kotu olamaz, 8500 idare eder etmesine ama kimi idare eder onu bilemem, butcen cok ustunde yalniz, geregi muhtemelen 4830, 4850 civarindadir. fiyatlari da 300 ler civarinda geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 http://www.mavidonanim.com/index.php?do=catalog/product&pid=149032 İyi midir bu? Yada başka bişey tavsiye edebilirseniz? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 http://www.exa.com.tr/palit/ekran_kartlari/palit_9800gt-334-5772.html bu da cok güzel kart hem de sonic. bende sonic olmayanı var, full grafikte oynuyorum tüm yeni oyunları(tu) bide atinin driver sorunları çok oluyor diye biliyorum ama iyi araştırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Gayet, gule gule kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar