Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paladin hakkında

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

Geçenlerde bi arkadaşın paladin karakteriyle guardianlara gittik(golden skull için gereken boneların elde edildiği monsterlar)
odaya 2 hell cat ile beraber girdik yani 4 kişiydik odada toplam
yaklaşık 10-15 tane guardian spawn oldu
eleman 2 vuruşta öldürdü hepsini ben dumur oldum tabi hehe
şu area dmg veren büyüyü yapmış
böyle bi olay için ne tür itemler kullanmak gerekiyor?
ayrıca normal vuruşunda 300dmg vurabiliyormuş undeadlere
(undead slayer bi axe ile)
ben ogre slayer axe ile arctic ogrelorda en fazla 50dmg falan vurabiliyorum hehe ne iş
Sosyal ağlarda paylaş

golden skull doom dungeonda sorceress tan questi aldıktan sonra 1000 tane quest deamon bone ı toplayıp gene sorceress a verdıgımızde bır tane bone knıght cıkıyor altardan.Bu cıkan bone knıghtı kesersen golden skull cantaya dusuyor.Newbified bu cıkan golden skullu sahılde can calan yere goturdugumuzde canı caldıktan sonra kırmızı cuppelı bır adam gelıyor.Skullu adama verıyoruz ve partydekı herkes sahılın karsısına gecıyor.Sonra ıcerıdekı odalardakı 5 cesıt yaratıgın hepsını kestıgınızde(kı 3 saatten once bıtmez hepsını kesmesı) 3 adet darkfather cıkıyor.Bunları kestıgıınzde artifact cıkma olasılıgı %2 ye dusurulmustu en son.Birde son cıkan yama ile üstünüze en fazla 1 tane arti alabiliyorsunuz.[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
welcome back!-Aynalı Sazan
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

paladin-bard template i runuo template i anladığım kadarıyla çünkü osi de eğer peace li bir yaratığa saldırırsanız peace den çıkma şansı çok fazla yüksek.o yüzden peace sadece kaçma için kullanılabilinir şu aşamada.
yeni pub ın özelliklerini asılı duruyordu baya bi süredir,üstüne sadece 1 artifact alma olayı doğru değil aslında bi ara gündeme geldi,konuşuldu filan ama şu an geçerli değil.o artifact düşürme şansınında açıkçası doğru olduğunu sanmıyorum çünki osi ahalisi aos den beri artifact olayını formüle dökmeye çalışıyor ama görseniz herkafadan bir ses çıkıyor fakat genel olarak bi kaç tane trick var kaldıki türk olarak bizim forumdan düşürenlerde mevcut mesela zed,blackdagger gibi,merak edenler olurda onlarda mesaj atarsa seviniriz :)
oyuna giremeyenler için artifact çı bir arkadaşın linki,
http://my.uo.com/cgi-bin/my_chars.pl?52616e646f6d49567510bb06ebd0e2e987b88c9b97a18a9d838b44edc25306dab1a5d493127ce8e4e361bf1700bd1abe
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben aynı anda dark father sololadım 4 tane, öyle düştü bana. silahsız ve zırhsız dövüşmemin de bi etkisi olabilir tam bilmiyorum.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

ne farkeder ha 4 ha 5 işte.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...