EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Geçenlerde bi arkadaşın paladin karakteriyle guardianlara gittik(golden skull için gereken boneların elde edildiği monsterlar) odaya 2 hell cat ile beraber girdik yani 4 kişiydik odada toplam yaklaşık 10-15 tane guardian spawn oldu eleman 2 vuruşta öldürdü hepsini ben dumur oldum tabi hehe şu area dmg veren büyüyü yapmış böyle bi olay için ne tür itemler kullanmak gerekiyor? ayrıca normal vuruşunda 300dmg vurabiliyormuş undeadlere (undead slayer bi axe ile) ben ogre slayer axe ile arctic ogrelorda en fazla 50dmg falan vurabiliyorum hehe ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 undead slayer+concentrate weapon+enemy of one tabi divine fury de güzel gider bunların yanına.doğaldır eğer damage increase item leri de varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 peki şu template nasıl 110 sws 110 tct 110 parry 100 heal 100 anath 80 chiv 100 focus (skill cap 710) şu an 65 magic resist var onu droplayıp focusu gm lesemmi diye düşünüyorum paladin için olmasada olurmu resist? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 güzel,benim template gibi ama bende tactic 100 swd 120. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bununla golden skull avcısı olamazsın ama hem o template kasar adamı 120 archery ne demek haberin varmı senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 120 arch yerıne 90 heal daha sefakkatlı olur[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 enemy of one 60 chiv ile olmuyo oluyoda bi kaç denemede en az 80 chiv lazım holy light kullanmak gerekecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ogrelerde 20dk da 50k mı yapıyodun? yoksa bi sıfır fazlamı gitti hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 golden skull doom dungeonda sorceress tan questi aldıktan sonra 1000 tane quest deamon bone ı toplayıp gene sorceress a verdıgımızde bır tane bone knıght cıkıyor altardan.Bu cıkan bone knıghtı kesersen golden skull cantaya dusuyor.Newbified bu cıkan golden skullu sahılde can calan yere goturdugumuzde canı caldıktan sonra kırmızı cuppelı bır adam gelıyor.Skullu adama verıyoruz ve partydekı herkes sahılın karsısına gecıyor.Sonra ıcerıdekı odalardakı 5 cesıt yaratıgın hepsını kestıgınızde(kı 3 saatten once bıtmez hepsını kesmesı) 3 adet darkfather cıkıyor.Bunları kestıgıınzde artifact cıkma olasılıgı %2 ye dusurulmustu en son.Birde son cıkan yama ile üstünüze en fazla 1 tane arti alabiliyorsunuz.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 en fazla 1 tane artı? ve bu %2 her player içinmi yoksa direk artifact çıkma olasılığımı %2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 paladin-bard template i runuo template i anladığım kadarıyla çünkü osi de eğer peace li bir yaratığa saldırırsanız peace den çıkma şansı çok fazla yüksek.o yüzden peace sadece kaçma için kullanılabilinir şu aşamada. yeni pub ın özelliklerini asılı duruyordu baya bi süredir,üstüne sadece 1 artifact alma olayı doğru değil aslında bi ara gündeme geldi,konuşuldu filan ama şu an geçerli değil.o artifact düşürme şansınında açıkçası doğru olduğunu sanmıyorum çünki osi ahalisi aos den beri artifact olayını formüle dökmeye çalışıyor ama görseniz herkafadan bir ses çıkıyor fakat genel olarak bi kaç tane trick var kaldıki türk olarak bizim forumdan düşürenlerde mevcut mesela zed,blackdagger gibi,merak edenler olurda onlarda mesaj atarsa seviniriz :) oyuna giremeyenler için artifact çı bir arkadaşın linki, http://my.uo.com/cgi-bin/my_chars.pl?52616e646f6d49567510bb06ebd0e2e987b88c9b97a18a9d838b44edc25306dab1a5d493127ce8e4e361bf1700bd1abe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 valla ben aynı anda dark father sololadım 4 tane, öyle düştü bana. silahsız ve zırhsız dövüşmemin de bi etkisi olabilir tam bilmiyorum.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 madem bilmiyorsun niye konşuyorsun kardeşim ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 nasıl aynı anda 4 tane dark father sololadın höhöhö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ne farkeder ha 4 ha 5 işte.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ehue abi bari sololadım deme başkalarıda vardı falan de yani inandırıcı olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 zed'in sololadım dediği 4 ünebirde vuruyorsun sırayla bazı şeyler var mesela ilk ve son vuruşu siz yapmaya çalışın.olabildiğince çok damage vermeye çalışın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar