green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ben telefona resim atmak istiyorum ama çok az yerim var resimlerin gerekirse cılkını çıkararak küçültmek istiyorum.. photoshopta yapılan klasik şey; resim açılır jpeg olarak kaydederken kalitesi düşürülür. bunun dışında yapılabilcek ne var?photoshopun help özelliğinde image ready ile ilgili topicleri okudum ama faydası olmadı... telefon 4096 renk resimleri bilgisayarda bu renge indirebilirsem baya bi dosya boyutunu küçültürüm diye düşündüm bunu nasıl yapabilirim? var mı bunu yapabilen?[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 4096 renge indirme. 8 renge indir. bi dene. diffuse modda gif olarak local adaptive kaydet. bakalım nolucak.[signature][hline] Porcelain? Yuck. I HATE porcelain! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 biraz daha adım adım açar mısın? çok ani oldu böyle[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 horace o gif modları tam olarak ne işe yarıyo diffuse, adaptive, selective vs?[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 emaleth in zmnında arayıp bulduğu image optimizer die bi prog wardı. bi onu dene[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 image>mode>indexed color>local adaptive>8 colors mode diffuse diffuse ile none arasındaki farkı yapar yapmaz görürsünüz :)[signature][hline] Porcelain? Yuck. I HATE porcelain! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 evet budur teşekkürlerr[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar