yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 uzun zamandır şöyle bi problemle karşılaşıyorum. bi dosya indirdimeye başladığımda download takılıp duruyor. 3sn 80kb ile indiriyo sonra donuyo sonra kaldıgı yerden devam ediyo. böyle bişeyle karşılaşan var mı? firefox kullanıyorum, free download ediyorum.sürekli bi bağlantı kuramıyor nası oluyosa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 rapidzehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bendede oluyo aynısı, bence free olduğundandır, premiumda rastlamadım buna hiç. zaten free rapid çelilcek çile değil. torrente asılıyom bende napaym:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ben de partlı bişe indireceksem torrent kullanıyom da bazen tek parca ufak sey indirmek gerekio falan filan. yoksa pek kullanmak istedigimden deil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 evet aynı sorun bende de oluyor. download a başlıyorum ilk önce 100 le fln indiriyo daha sonra baya bi düşüyo ve 30 larda 40 larda kalıyor arada takılıp sonra devam ediyor. bende opera kullanıyorum free download yapıyorum. lütfen yardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar