ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Selamlar, İsrail - Filistin arasındaki problemlerin tarihi, ortaya çıktığı günden bugüne kadar yaşananları ve hem iki tarafın hem de olaya müdahil olan Birleşmiş Milletler gibi kuruluşların söylemleri (discourse) hakkında bir sunum yapmam gerekiyor önümüzdeki 1.5 ay içinde. Bu konuda hazırlıklarıma başlamak istiyorum ama hem olayların tarihçesi hem de tarafların söylemleri hakkında olabildiğince objektif olan kitaplar ve makaleler arıyorum. Aslında asıl olarak objektif eserler arıyor olsam da, konuya taraf olarak yorum yapan etkili isimlerin (örneğin Noam Chomsky) subjektif yorumlarına da açığım. Teşekkür de ederim ayrıyeten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 refik halit karay'ın memleket hikayelerinde acıklı bi filistin hikayesi vardır. gözlerim doldu hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 gereksiz geyikleri temizledim karalama defterine taşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar