Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 simdi 2008 de okulda part time calistim bulundugum yerde, malum mart sonu nisan basi tax returnler yapiliyor, W bilmemne formumu aldim yani elimde su an cok belirgin bir taxim de yok aslinda ama gene de doldurup bisiler yollamak gerek sanirim hukumete... simdi sorucagim burda cok yoktur ama amerikada yasayanlar var onu biliyorum. daha once bu formu belgeleri doldurmus olan varsa nasil yaptini soylerde detayli anlatirsa sevinirim. biliyorum turbotax flm var da simdi ztn 3 kurusluk sey icin 50-100 dollar odemek istemiyorum araci firmalara guncelleme: W-2 Wage and tax statementim elimde su an ve butun yil zaten yaptigim para 1500 dollar taxi de 4 dollar yani bildirmeye bile gerek yok bence ama mecburiyetten bildiricez, o yuzden araci firmalara accountantlara para vermeden kendim yapim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 federal form, letter of proxy, madatory agrement form gibi bisürü form doldurdum ben. Tabi kendim yapmaya uğraşmadım hiç. Bide dolar hesabın yoksa açtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Hangi vizedesin? Programa falan ihtiyacin yok eger F-1 vizesinde falansan, calistigin okulun ofisine gidip sor onlar genelde yardimci oluyolar, en iyi onlar bilir detaylari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 dolar hesabim var evet hem de iki ayri bankada, f 1 statusum su anda, yani h 1 degilim calisma vizesiyle, zaten okulda calisiyorum part-time onun formunu doldurim dedim... okuldan bugun gidip sorucam bi ara vakit bulabilirsem bakalim ne diycekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar