game947 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Ben pikemane geçmeyi düsunuyordum da bana bu meslek hakkinda fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paxdeity Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Spin attacklar çok faydalı, damageler çok düşük.[signature][hline]"si tu n'existais pas déjà, je t'inventerais.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 damage silaha bağlı tabi sonuçta special modifierları belli, vibro axe damageları iyidir, güzel loot bi lance veya axe bulana kadar seni idare eder. oynayanlar bilir ki pikeman silahı kadar güçlüdür o yüzden trade forumlarda lootları takip et derim eğer pikeman olacaksan.[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ben pikeman'in animasyonlarına bayiliyorum. Specialleri bu kadar güzel görünen bir baska combat skill yok. Sırf bu yüzden bile oynanabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 nedense benim gözümdede en düşük kaliyo (: pikachu diyesim geliyo anlamiyom (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar