|Joker| Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Sonunda her classın abiltysi, skilli falan aynı olursa ne anlamı kalacak ki farklı classları oynamanın? Tamam eşitlemeler falan güzel de, detayları da yok etmemek lazım bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 PvP açısında fazlasıyla OP durumda Surv. hunter. sıçarım o exp. shotın içine ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 senin yerine blizz "sıçıcak" zaten merak etme ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Wild hunt fix. said: Wild Hunt is being changed to 10/20% extra AP from the master. There was a bug where the talent was just applying the hunter's AP to the pet twice, which is too generous. If you have 6000 attack power, your pet probably gains 1320 attack power from you. With 2 ranks of this talent, it should gain 1580 attack power instead. Your pet's attack power will be higher than this by a few hundred from other sources. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 beklenen birşeydi zaten, bm yine olduğu yere geri geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 3.1 patchini bilmem ama 5.0 patchinden sonra hunterlar taş atarak savaşacaklar. (Bknz. Einstein) http://www.wowfriends.net/blog/wp-content/uploads/2009/01/maleforesthunter-169x300.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 En son baktığımda Wild Hunt hala buglı ve %20/40 ekstra ap oalrak görünüyordu. Yeni ptr build gelsin deneyip yazarım buraya. Ama açıkçası ben 3.1 ile BM ve SV arasındaki farkın şu an ki kadar çok olmamasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Ben BM ile SV nin aynı dps değerlerinde olması gerektiğini düşünüyorum. Biri PVE de diğeri de PVP de kullanılsın. Olsun bitsin bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Boci said: Ben BM ile SV nin aynı dps değerlerinde olması gerektiğini düşünüyorum. Biri PVE de diğeri de PVP de kullanılsın. Olsun bitsin bu iş. Edit: BM nin MM olarak algılanması lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brutality Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 *Wyvern Sting now has a 1.5 minute cooldown. (Up from 1 minute) * Pummel (Gorilla) cooldown has been increased to 30 sec (Up from 10 sec.) and silence effect duration lowered to 2 sec. (Down from 4 sec) 10 saniyeden 6 saniyeye düsmüstü zaten durma süresi sting in. bide cd cogaltılmıs.Madem cd cogaldı bari gene 10 saniye olsa. Gene klasik blizz iste güya pvp ye degisik güzel bi pet sunacaktı.onuda direk halletmis. Simdi diyolardıki Warrior pummel i gibi cast anında atarsan 4 saniye cast edemio.E simdi bu direk 2 saniye silencemı oldu mage silencesi gibi? yani cast te yakalamana gerek yok sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 hunteri biraktim bole inanilmaz bir hafiflik var icimde :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 hunteri birakan bizden degildir, cksari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Zaten bakma öyle dediğine. Wowu nasıl bırakıp geri dönüyosan, huntera da geri dönersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 millette rogu bırakıp hunter kasıyo zaten dps çok düşük diye böyle bir devir olayı var populasyonlar degişmiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Ghostcrawler diyorki Piercing Shots aynen deep wounds gibi çalışacak said: It's a known bug. It should work exactly like Deep Wounds, which is smart enough to average in any new damage applied to the existing dot. Standard caveat applies that we could run into trouble when trying to do this for some reason. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Artık bu herifin söylediği hiçbişeye inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Yeni favori tenacity petim wolf olucak gibi görünüyor bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 o bleed buff in rogue lar icin geldigini dusunmek bile sinirlendiriyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 said: # T.N.T.: Gives your Explosive Shot a 33/66/100% chance to refresh the duration of your Immolation Trap effect on the target. # Trap Mastery: This talent has been moved up to tier-2, up from tier-9, and is now a 3-point talent. # Trap Mastery, Resourcefulness and T.N.T. now all affect Black Arrow. Bi karar veremediler şu immolation trap yenileme olayına. Patch notlarında gözüken durum bu ama ptr da yok böyle birşey şu an. mmo-champion yada worldofraidsteki patch notlarından bahsetmiyorum bu arada. Direk resmi sayfadaki patch notlarında yazan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Roguelardan 30% fazla dps yapamayacağınız için mi RIP oldunuz dostum. Rogue'a hangi bleed buff gelmiş bu arada pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brutality Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bi arada kill shot un minumum rangeini kaldıracaklarını solediler. o da gozukmuo etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 O bleed olayının rogue ile alakası yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bu younda hiç survivalist hunter var mı? inspect yaptığım hiçbir hunter survivala 1 puan bile vermemişti, wotlk'dan sonra değişti mi durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 irenikus şu an survival olmayan hunter kaldımı diye sorayım ben sana ? Sen anla durumu. Wotlk başında BM en iyi dps ağacıydı, özellikle 50-21-0. Son nerflerle yerin dibine girdi BM. Şu an en iyi dps survival ağırlıklı 6-14-51. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ben wotlk çıkmadan kısa bir süre önce bırakmıştım, büyük bir değişim olmuş survival ağacı yakın dövüşe de önem veriyordu diye hatırlıyorum, hala öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar