Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ya jadelith aptal aptal konuşmasana. şuraya bak ya herif ideolojisine karşı çıkıyoz diye boş boş iftiralar uyduruyo kıçından! o başlıktada kendin o yöne çekmeye çalıştın "inşaata çekerler esprisini"! git oku o başlığı tekrar, eğer varsa öyle öldürme cart curt ben girmeyecem bidaha foruma. ama yoksa gelip burda sen özür dileyecen. yiyomu?
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 al oku bakayım! ben veletler seni bir inşaata çekse cok komik olur diye espriyle olaya giriyorum ardından sen; Jadelith said: bide inşaata çekmek nedir lan balık mı bu olta atıyosun da çekiyosun. varsa öle bi yöntem öret ben de eve kız çekiyim. yannızım arkadaş arıyorum. diyosun, bende senin espriyi taşıdığın yerden eve kız atma mantığından bunu yazıyorum; Mohi said: ya orası işin geyiği tabiki, inşaata çekme olmaz, inşaata atma olur(tu) ama ait olmadığı ve içlerini doğrudüzgün bilmediği bir grubu böyle oturduğu yerden, delicesine savunan birine de anca bu yazılırdı son noktada. ama işte sen, öyle pis öyle nalet biriymişinki bunu nerenlen anlıyosan ve nerenden o ek ÖLDÜRME lafını ekliyorsan!!??; Jadelith said: sen insan öldürdükten sonra inşaata cesedi atan insanlardan birisin yani, veya o tür insanlarla takılıyosun durmadan? diğer türlü şu anda kendi kendine de bilip bilmeden konuşuyo diyo oluyosun çünkü, o yüzden sordum. yazıyosun, sonra daha cvp vermedim bu saçmalıklarına. şimdi burdada çıktın gene çirkefliğini sürdürüyosun. senden özür falanda beklemiyorum, çünkü ne olduğun belli ortada. sadece oku ve bidaha bok atmadan önce 2kez düşün!! adam gibi anla öyle suçla birini suçluycaksan...
Öne çıkan mesajlar