Julifton Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Grubunuzda 27 kişi mi var? 25 i raid'de 2 kişi dışarda raid i merak mı ediyorlar. Yada arena ediyorsunuz arkadaşlarınız sürekli size ne olduğunu mu soruyor? Buyrun size çözüm.. Xfire Bağlantınızın 1mb dan yukarı olması gerek sağlıklı bir stream için. Unutmadan bu stream da kalite ohannesburger tarzında. Üyelik vs çok kısa işlemler sonunda yapılabiliyor. Makinaya da öyle kastırıcı bi durumu yok programın denedim. Min upload'ın 256kb olması gerek yani ttnet in verdiği bağlantı normalde yetiyor ama ben yeteceğini pek sanmıyorum =) ps: Forumlarda aradım ama bununla ilgili bir şey bulamadım. ps2: İzlemek içinde ufak bi eklenti indiriyorsunuz. Tavsiye : Firefox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Harikaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 xfirein güzel bir diğer özelliği de aldığı videoyu anında kendi encode edip nete yüklemesi. Valla çok fonksiyonlu güzel bir program yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ilginç yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Yaklaşık 20-30 saniye delayli geliyor tabi görüntü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar