Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bence Pete Sampras'dır. Oynamaktan sıkıldım diye bırakan bir adam Sampras. Federer'le kıyaslıyorlar ama Federer'den daha iyiydi kesinlikle. Bunu eski maçları izledikçe anlıyorsun. İsterse federer şuanki mevcut tenisçilerle 30 tane grand slam kazansın yinede bir sampras olamaz çünkü Tennis kalitesi şuanda çok düştü bence. Sampras'ın dönemine bakıyorumda ne adamlar vardı. Mesela az önce efsana wimbledon 1992 maçını izledim. Yok yani şimdikilerle alakası yok. Goran Ivanišević nasıl bir hayvansa turunvada tam 202 ace atmış adam . Servisler'de Ace atamadıklarının yarısından çoğuda servis sayısı. Maç sonunda , Agassi'ye kaybetti ama oda servis'te ki çift hatalarından. Kendi hata yapmasa oyun alınacaği yok adamdan :) Yani Bir Agassi , Boris Becker , Thomas Muster , Goran Ivanišević daha yok. Şuanda ise Bir tek nadal var bide belki Djokovic'ı söyliyebiliriz. Onun dışında doğru düzgün tenisçi yok erkeklerde. O dönem o kadar yetenekli tenisçi denk mi geldiyoksa gitgide kalitesi düşen bir spormu olmaya başladı tenis bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 kimse tanimiyo galiba bunlari lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ikisini karşılaştirmak biraz saçma çünkü farklı dönemlerin oyuncuları.karşı karşıya gelebilselerdi anlardık farkı. samprasın oyununu hatırlamıyorum fakat federer in backhandi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 şu an nadal'ın yerinde sampras olsaydı federer kayıpsız bir kariyere sahip olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar