Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ben buyuyunce koyunlara fısıldıycam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Cuce said: -007- said: Cuce said: e bırılerı rahatsızki dadanıyolar saga sola rahatsız olan birilerinin dinini aşağılamak isteyenler mi? anlamadım konuyla bağlantısını. yasadışı adamlar rahatsız olabilir mesela. Herkes zaten rahat olacak diye bir şey yok. Burda asıl olay kişilerden bağımsız doğruyu bulmak vs. olabilir diye düşünüyorum. Yani sadece kişisel temelde değerlendirmemek lazım. yasadışı adamlar mesela kimler? askere gitmemek yasadışı mesela, mesela askere gitmediği için içinde bulunduğu sistemin yasalarına ters düşen biri rahatsız olabilir yasadan. O yasalar da o toplumdaki ihtiyaçlardan çıkmıştır. İnsan içinde yaşadığı toplumdan bağımsız yaşamaz. Toplumla ilişki içindedir..vs. Hukukçu varsa o daha iyi cevaplar burdan itibaren. dominic said: koyunlarin basina neden coban dikiliyor. bir dusunun isterseniz. yasalar bence bunun için yok. çünkü insanın başında bir çoban olmasa bütün insanlar kendini çoban zannedip birbirini gebertir. koyundan farkı da bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Cuce said: ben buyuyunce koyunlara fısıldıycam o zamankazik kadar adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 hukukçu cevapasın o zaman abi, senin posttan her eril birey askere giitmeli gibi bi durum ortaya çıkıyo "toplum istediği için"" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 007 cok degisik bir insan modelisin. cidden. bunu daha once de soylemistim degil mi? degil mi ardeth? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 fede said: hukukçu cevapasın o zaman abi, senin posttan her eril birey askere giitmeli gibi bi durum ortaya çıkıyo "toplum istediği için"" istekten çok ihtiyaçtan diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bu da başka bir topiğin konusu sevgili pati dostlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 abi koskoca hukuk felsefesi burda tartışılmaz bi yere varamazsınız böyle rahat olun salın gitsin az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 gencım lan ben daha... ha evet fedenın dedıgınden. ait olmak isteyip istemediğim sorulmadan, bır takım "toplumlar" "istiyo" diye ben neden özgürlüğümdem oluyorum? bende toplumun parcası degilmiyim? kim hangı yetkiyle hangımızden onay alarak bole bır ıthıyac belirleri boyle bir cözüm buldu? bana sormadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 niye tartışılmıyo abi hukuk felsefesi. ben okumadan tartrışamıyorum. yeri geliyo götümdeki dona kadar alıyo. niye söz hakkım yok benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Buyse said: abi koskoca hukuk felsefesi burda tartışılmaz bi yere varamazsınız böyle rahat olun salın gitsin az. o burda tartısılmaz bu burda tartısılmaz. e tartışmıya tartışmıya iş "VATAN BORCU ABI GIDICEKSIN TABIKI" ye varıyo iş naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bi toplumda herkesin istediği olmaz mesela. Daha öyle bi sistem olmadı dünyada. Toplumdan çok alakasız şeyler de isteyebilirsin ama istediğinle kalır, yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 http://tr.wikipedia.org/wiki/Hukuk_felsefesi şurdan başla abi o zaman. güzel anlatmışlar. hayır filozofların binlerce yıldır düşündükleri şeyleri şu başlıkta bi anda tartışamayız demek istedim. yoksa tartışmak lazım dibine kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 hukuka giriş dersim BB benim. kimse bana yetersiz diyemez AKLINIZ ALIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 İKİ SANDAL VARMIŞ NEHİRDE GİDİYORMUŞ, BİRİ BİRİNE DEMİŞKİ SENİN ADINDA SANDAL BENIM ADIM DA SANDAL BUNDAN SONRA SENİN ADIN MUSTAFA SANDAL OLSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 cok alakasiz bi konuda ki baska bi derdimi soylemek istiyorum ben, hani oluyo ya haberlerde "insanlik disi" vahset tarzi soylemler, insanlik disi diye bisey yok, gotunden uydurmus birisi onu, yapilanlar gayet insanlik ici, insanin yaptigi, insanin icinden gelen seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 @voys :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Varoluşçuluk · Hegelcilik · Hermeneutik · Hümanizm · İdealizm · Mantıksal pozitivizm · Materyalizm · Yeniplatonculuk · Nihilizm · Fenomenoloji · Platonizm · Pozitivizm · Postmodernizm · Postyapısalcı felsefe · Pragmatizm · Görecelik · Skolastisizm · Septisizm · Stoisizm · Yapısalcılık ·Feminist eleştiri en basitinden şu kadar ayrı cins görüş bildirilmiş "adalet ve hukuk" hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Voys said: İKİ SANDAL VARMIŞ NEHİRDE GİDİYORMUŞ, BİRİ BİRİNE DEMİŞKİ SENİN ADINDA SANDAL BENIM ADIM DA SANDAL BUNDAN SONRA SENİN ADIN MUSTAFA SANDAL OLSUN. ama bunu bi insan yapmamali mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 BUNU YAPAN İSHAL OLAMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 a dostlar, sizin kadar muhafazakar olamadigim icin ozur dilerim. saygilarimi sunarim. tartismadan giderim. muhafazakarlik 35 ve uzeri yaslara ozgu bir korku sanirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 said: Bunlardan önce ve spekülatif anlamda felsefe içinde değerlendirilebilecek asıl hukuk felsefesi akımı doğal hukuk yaklaşımıdır. Bu düşünce hukukun Tanrısal yahut akıl kökenli (ikisi arasında iktidar açısından önemli farklar vardır) olduğunu ve insan düşüncesinden bağımsız a priori değerlere dayandığını ileri sürmektedir. İnsan hukuku icad eden değil keşfeden konumundadır ve zaten yapması gereken tek şey de budur. Doğal hukuk en temel problem olarak adalet değerini ele alır. 20yy.da büyük önem kazanmış insan hakları düşüncesinin kaynağında da bu düşünce yer almaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 dominic said: 007 cok degisik bir insan modelisin. cidden. bunu daha once de soylemistim degil mi? degil mi ardeth? demiştin evet. geç kaldım biraz kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bilimde de öyledir mesela. İnsan düşüncesinden bağımsız bakarsın her şeye. Hukuk da bir bilim dalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 -007- said: Bilimde de öyledir mesela. İnsan düşüncesinden bağımsız bakarsın her şeye. Hukuk da bir bilim dalıdır. tesekkurler moruk:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar