Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adalet Bakanı'nın Adaleti, Başmüzakereci'nin Aldığı Ayar

sg-1

Öne çıkan mesajlar

eh onun cumhurbaşkanı olduğunu "adamın biri" diyen de biliyordur herhalde.
balıkçının yaptığı ufak bir hatırlatmadan daha fazlası, en azından başmüzakerecinin bünyesinde öyle bir etki yarattığına eminim.

şahsen benim için Sezer cumhurbaşkanı, Gül ApoGül, Çankaya Noteri felan kalacak hep, ama bi devlet bakanının konuşmasına daha dikkat etmesi lazım, onun bulunduğu mevki böyle lafları kaldırmaz, balıkçıdan, bilmem isteyerek bilmem farkında olmadan, o da bunun "ayarını almış",
gerçi devlet bakanından çok tayyipin imajmeykırı, spin doktoru gibi bişey bu adam.
Sosyal ağlarda paylaş

eet cumhurbaşkanı kim olursa olsun saygı göstermek gerekir, cumhurbaşkanı çünkü. yani benim senin saygı göstermemize gerek yok da bakan olmuşsun öhenk.

benim için de sezer hep kenan evrenin atadığı anayasa mahkemesi üyesi (lakap neydi unuttum :p) olacak : ) hem kenan evrenle ilişkisi var, hem de anayasa mahkemesi (aka anayasaya uymayan kararlar veren mahkeme. orman yakan greenpeace üyesi gibi bişi olsa gerek)

ayrıca abdullah gül'ün diplomatik olarak çok daha başarılı olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

he değişik kararlar da verebiliyor apogül. orman kanununu aynen geçirdi mesela, orası baya ilginç : )))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...