Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Cellobello said: Stormscale arkadaşlarım stormscalede horde.15 bg ard arda kaybettik diyorlar.Gözüm korktu ordan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bg si zamanında çok çok iyiyde pve side, dünyanın en iyi pvpcilerinden bi kısmıda orda ondan dedim bildiğim daha iyi bi yer yok. Arkadaşların WSG ye girip halay çekmeye kalktıysa ne olduğunu bile anlamadan bitmiş olabilir.. Omuzluğu olmayanı sopalıyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
O.Plbyk. Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Misery battlegroupunda Alliance olarak çok zorlanıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 premadelere gir mutlu ol. gerçi hordenin allianceyi 2000-0 kanıtrttığı premade vs premade da gördüm ya onu saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 O.Plbyk. said: Misery battlegroupunda Alliance olarak çok zorlanıyoruz... hangi kısmında zorlanıyorsunuz abi ally olarak? wintergrasp win etos pure win ab +- %50-60 wsg OMFGWTF 3-0 again :/ vasati %60-70ini alıyorsunuz. ki ben genelde arkadaşlarımla giriyorum en azından bir miktar oyunu yönlendirebiliyoruz defans yaparak ab-wsg'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 deadwoll said: Rampage adil bir battlegroup tavsiye ederim, AV'de horde biraz üstün EotS'ta da ally, gerisi %50 katılıyorum. şu ana kadar pvp'de en çok eğlendiğim battlegroup rampage olmuştur. tavsiye ederim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar